To je to što me zanima!

Bjegunac se htio naći s curom prije nego što je pao u zasjedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako se isprva vjerovalo kako je bjegunac iz zadarskog zatvora Ivan Makijenko naoružan, kasnije se ispostavilo da je pozirao novinarima s elektrošokerom
Vidi originalni članak

Uhićeni bjegunac Ivan Makijenko (22) trebao se u ponedjeljak naći s jednom djevojkom u Čistoj Velikoj u vodičkom zaleđu, doznaje Sibenik.in. Nakon te dojave, šibenska policija zatvorila je lokalne punktove i krenula u potjeru. Bjegunac je upao u zasjedu na ulazu u Vodice u ukradenom sivom Renault Kangoou koji je ukrao na području Karina. 

Makijenko se odbijao predati naredna tri sata. Opkoljen policijskim snagama i znatiželjnicima prvo je dugo sjedio u autu, zatim je šetao oko vozila, gol do pasa. Policajci su strahovali  da u ruci drži pištolj, ali kasnije se ispostavilo kako je riječ  o elektrošokeru iz auta kojega je ukrao nakon bijega iz zadarskog zatvora. 

Makijenko je još u šibensko-kninskoj policiji i u tijeku je kriminalističko istraživanje nad njim. Ukrao je najmanje dva automobila, a policija će ga još teretiti radi kaznenog djela bijega iz zatvora i napada na pravosudnog policajca. Šibenska policija kazneno će ga vjerojatno prijaviti za kazneno djelo prisile prema policijskim službenicima kojima nije stao u automobilu i kasnije im se nije htio predati u zasjedi na ulazu u Vodice. Nakon obrade, vratit će ga u zadarsku kaznionicu.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • SandraMarija 27.08.2014.

    ma smijeh od lika...No stres ,relax:)))

  • 27.08.2014.

    Tko je platio ta tri sata zajeb...nja policije i države? Ja i svi vi porezni obveznici !

  • Jozale 27.08.2014.

    Bitno da ima hrvatske bokserice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare