To je to što me zanima!

Bjeguncu Božiću ovo nije prvi okršaj sa zakonom: Tereti ga se za krađe, ranije je i osuđivan...

U nekoliko navrata je Božić krao staklene boce i njihove nosiljke, čime je oštetio nekoliko trgovačkih društava. Kod njega je prođena ranije i marihuana
Vidi originalni članak

Ivan Božić, 29-godišnjak iz Solina osumnjičen je da je u noći na srijedu automobilom pregazio 20-godišnjeg policijskog vježbenika, a zatim pobjegao. U Splitu i okolici je opsadno stanje, oko 30 specijalaca stiglo je ranije u KBC Split, policija zaustavlja automobile na izlazu iz grada... 

POGLEDAJTE VIDEO: Kaos kod Splita 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Božiću ovo nije prvi okršaj sa zakonom. Prije dva mjeseca se našao u optužnici splitskog ODO-a zbog krađe staklenih boca. 

Nezaposleni kuhar je do sad pravomoćno osuđen krajem kolovoza 2018- godine zbog oštećenja tuđe stvari, i to na kaznu zatvora od 6 mjeseci uvjetno na 2 godine, a ima i presudu na identičnu kaznu od prosinca 2020. godine, i to zbog teške krađe. 

OPSADNO STANJE Traži se Ivan Božić: U KBC Split stiglo 30-ak specijalaca, brojne blokade na prometnicama

Tom ga se optužnicom tereti da je od 12. veljače do 20. ožujka ove godine u 11 navrata u Solinu dolazio do ograđenog vanjskog skladišta prostora u vlasništvu jednog trgovačkog društva, odakle je uzeo i odnio prazne staklene boce i gajbe. Ukupno je odnio 334 gajbe zajedno s preko dvije tisuće praznih staklenih boca i tako oštetio firmu za 19 tisuća kuna. 

Tereti ga se i da je 25. travnja u ranim jutarnjim satima u Solinu ušao u vatrogasni dom, nasilno otvorio plastično kućište brojača novca na automatu na kojem se prodaju topli i hladni napici i uzeo 640 kuna. Nadalje ga se tereti i da je u srpnju u Dugopolju iz skladišta jednog trgovačkog društva odnio staklene boce i nosiljke - prvi put njih 13, a zatim još sedam i tako oštetio trgovačko društvo za 442 kune. 

POLICIJA NA CESTAMA Policija pronašla Golf, još traže vozača. Ovo je muškarac koji je pregazio policajca (20) u Splitu

Prekršajni sud u Splitu mu je sredinom rujna ove godine izdao nalog po kojem treba platiti 5100 kuna jer ga je policija u srpnju zaustavila i pronašla kod njega 2,31 gram marihuane. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • monoma1@ 01.12.2022.

    Po naslovu sam mislio da je neki teški lopov,kad ono krao boce.Političari kradu milijarde pa nikom ništa.

  • zivkobabic 01.12.2022.

    A tata kaže divan i krasan zašto tata nije platio što je sin ukrao.

  • 30.11.2022.

    Velika će biti sramota hrvatske policije ako ovoga privedu živog i zdravog. Prevelika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare