Obavijesti

News

Komentari 171

Traži se Ivan Božić: U KBC Split stiglo 30-ak specijalaca, brojne blokade na prometnicama

Traži se Ivan Božić: U KBC Split stiglo 30-ak specijalaca, brojne blokade na prometnicama
3

Mladi policijski vježbenik pokušao je, tijekom redovne kontrole prometa, zaustaviti crni Golf u Dubrovačkoj ulici u Splitu. Vozač Golfa ga je 'pomeo' odbacivši ga 10-ak metara. Golf je pronađen u Solinu, a vozača još traže

VIDEO

Prvo je stigla temeljna policija, potom je dojurio policajac na motociklu, a iza njega stigli su specijalci. U jednom trenutku oko bolnice ih je bilo 30-ak. Prvo su ušli na Hitni kirurški prijem, a potom su, nakon 10-ak minuta, izašli na glavni bolnički ulaz. Policijska opsada trajala je sigurno još 15 minuta, bili su na cestama u krugu bolnice, a ljudima se ograničavalo kretanje, posebno na tom dijelu kompleksa gdje su bili raspoređeni – priča nam čitateljica koja je oko 16 sati bila u KBC-u Split, na Firulama.

Kaže nam kako su ljudi, dok je čekala, međusobno komentirali da je u tijeku potraga za 29-godišnjim muškarcem koji je pregazio prometnog policajca u Dubrovačkoj ulici u Splitu, u noći na srijedu oko 00:50 sati.

- Navodno je bio na Odjelu za psihijatriju, ali je prije dolaska policije uspio pobjeći s južne strane zgrade – kaže nam čitateljica.

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su nam da je akcija oko bolnice dio opsežne potrage za Ivanom Božićem, kojega sumnjiče da je teško ozlijedio njihovog 20-godišnjeg kolegu.

- Možemo vam potvrditi da je riječ o mjerama i radnjama koje poduzimamo u potrazi za Ivanom Božićem. Ni u jednom trenutku u bolnici nije bila izvanredna situacija, niti je bio ugrožen itko od osoblja bolnice i pacijenata – kazala nam je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Na pitanje jesu li ga i pronašli samo je rekla kako će javnost biti obaviještena kada Božića i pronađu.

Policija pronašla Golf, još traže vozača. Ovo je muškarac koji je pregazio policajca (20) u Splitu
Policija pronašla Golf, još traže vozača. Ovo je muškarac koji je pregazio policajca (20) u Splitu


Inače, zbog potrage za Božićem, u Splitu i oko Splita, posebno i Solinu i prometnicama u smjeru Dugopolja vlada opsadno stanje. Policija stoji na brojnim punktovima, provjerava se svako sumnjivo vozilo.

- Kolona je dugačka otprilike dva kilometra. Vozila se polako kreću, ali policija pregledava svako vozilo koje izlazi iz grada. I u gradu je kaos, policija zaustavlja po cijelom gradu - ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio velikoj koloni u smjeru Dugopolja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Split 01:25

Policajac pri svijesti 

Policajac koji je zadobio teške i po život opasne ozljede i dalje je na Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Split, pri svijesti je. Njegovo stanje je ozbiljno, ali stabilno te nije bilo potrebe za podrškom vitalnim organima medicinskim aparatima. Ima ozljede više unutarnjih organa, pluća, bubrega, lom šest rebara, ozljedu glave, puknuće lopatice.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, policajac je rekao medicinarima da procjenjuje da je vozač na njega naletio brzinom od najmanje 70 km/h te da se uopće nije zaustavio, nego se odvezao nakon što ga je udario. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...