To je to što me zanima!

Bjeliš o upisu u prvu godinu i novom Centru za savjetovanje

Aleksa Bjeliš i prorektori na pressici će izvijestiti o upisu u prvu godinu studija u akademskoj godini 2013./2014. Osniva se i Centar za savjetovanje za studente
Vidi originalni članak

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš i prorektori na pressici će izvijestiti o upisima u prvu godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija na Sveučilištu u Zagrebu u akademskoj godini 2013./2014. 

Bit će riječi i o osnivanju Centra za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu, piše HRT. Osniva se radi osnaživanja studenata za uspješno studiranje i svladavanje akademskih obveza te kako bi ih se podučilo životnim i poslovnim vještinama, čime bi se omogućio puni razvoj akademskih potencijala, povećala učinkovitost i završnost studiranja te kako bi se potaknula njihova zapošljivost i konkurentnost na tržištu rada.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Yassa 23.07.2013.

    bravo Aeksa imaš ti ideja koliko voliš

  • ivanfilip 23.07.2013.

    Profesore takav centar gotovo 10 godina vrlo uspješno djeluje na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom uvažene psihologinje dr.sci. gospođe Ivanke Živčić .Nadam se da ćete uz glasne najave "inovacije" kozultirati stručnjake iz Rijeke koja za mnogo što može postati oglednim primjerom našem sveučilištu.

  • astra24 23.07.2013.

    vjerojatno fali ekonomista i pravnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare