To je to što me zanima!

Bjelovar: Andrea Zlatar Violić je podržala Bajsa i Korušeca

Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić dala je podršku Damiru Bajsu, nezavisnom kandidatu za župana, i Antunu Korušecu, članu Akcije bjelovarsko-bilogorske
Vidi originalni članak

Nizu HNS-ovih dužnosnika iz Vlade RH koji posljednjih dana obilaze Bjelovar u petak se pridružila i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić. Kao i njeni prethodnici stranačke joj kolege Vesna Pusić, Ivan Vrdoljak i Alen Leverić, i ona je došla kako bi dala podršku Damiru Bajsu, nezavisnom kandidatu za župana, i Antunu Korušecu, članu Akcije bjelovarsko-bilogorske.

Doduše, da posjet ne bi imao samo stranački karakter, ministrica je najprije posjetila sjedište Bjelovarsko-križevačke biskupije i interesirala se za projekt rekonstrukcije i dogradnje biskupijske zgrade koji je u tijeku. Umjesto biskupa mons. Vjekoslava Huzjaka, koji očito nije želio biti dio predizbornog folklora, ministricu je ispričavajući se zbog zauzetosti biskupa primio vlč. Josip Stipančević. Susretu je nazočio i ravnatelj Gradskog muzeja Mladen Medar, a razgovaralo se o uključivanju ministarstva u započeti projekt rekonstrukcije i dogradnje.

Ministrica je nakon toga prošetala gradom, popila kavu na terasi kafića na gradskom korzu te potom na tiskovnoj konferenciji odradila stranačku obvezu dajući potporu već spomenutima Bajsu i Korušecu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • MaliIvica 11.05.2013.

    Vlada državnim službenicima kupuje 10.000 pametnih telefona za 40 milijuna kuna! Svašta se može financirati s 40 milijuna kuna. Toliko recimo košta izgradnja novog dječjeg vrtića. Točno taj iznos potreban je za pročistač na dubrovačkoj Ombli. A u vrijeme masovnih štrajkova ojađenih državnih i javnih službenika, taj je novac najpametnije uložiti u nove mobitele ali prije samih lokalnih izbora………… ZAR TO NIJE KUPOVINA GLASOVA PRED SAME IZBORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Malen Pod Zvijezdama 11.05.2013.

    Loše nam se piše,čudne se "kumpanije"sastaju.Violić(mala viola hihihi) i gospon Bajs kad opet počnu svirat,al ćemo se naplesat.Samo ja tu mužiku neću slušat,mijenjajte band(sastav) jer ove nam je band(e) dosta.

  • 11.05.2013.

    Jel to kola na stolu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare