To je to što me zanima!

Bjelovar: Potporu Posavcu dali i GO SDP, HNS i umirovljenici

U Bjelovaru su potporu nezavisnom kandidatu Davorinu Posavcu dali HNS-ova Jasna Višnjević i Nedjeljko Kuštović, prvi čovjek gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika
Vidi originalni članak

U četvrtak su u bjelovarskom Hotelu Central, potpise na sporazum potpore nezavisnom kandidatu Davorinu Posavcu i zajedničkom izlasku na izbore za gradonačelnika Bjelovara dali Jasna Višnjević, predsjednica bjelovarskog ogranka Hrvatske narodne stranke i Nedjeljko Kuštović, prvi čovjek gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika.

Time su se te dvije stranke pridružile GO SDP-a koji također podupire Posavca. Višnjevička i Kuštović su kazali da je Posavac prepoznatljiv u odnosu na ostale kandidate za prvog čovjeka Bjelovara jer dolazi iz gospodarstva a dokazao se i vođenjem Bjelovarskog sajma na čijem je čelu.

Posavac je najavio da će svoje iskustvo stečeno u realnom sektoru iskoristiti kako bi se građanima Bjelovara omogućio bolji život. Što je jedino moguće kroz pozitivan utjecaj i stvaranja gospodarske klime koja nedostaje Bjelovaru, a što će on, obećao je, promijeniti na bolje. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare