To je to što me zanima!

Bjelovar: Traktorist poginuo u prevrtanju prikolice pune drva

Uslijed prevrtanja traktorist je teško ozlijeđen i kolima Hitne odmah prevezen na Kirurški odjel bjelovarske bolnice. Unatoč naporima liječnika on je ubrzo preminuo
Vidi originalni članak

G. V. (51) iz Velike Pisanice preminuo je u bjelovarskoj Općoj bolnici od ozljeda zadobivenih u srijedu oko 11.33 sati u prevrtanju traktora. 

Kako neslužbeno doznajemo on je na traktorskoj prikolici vozio drvo iz Bedenika prema kući. Na strmom dijelu ceste, najvjerojatnije zbog tereta, jer je na prikolici bilo oko 10 "metara" drva, traktor je počeo proklizavati, da bi sletjeli u livadu pored ceste. 

Uslijed prevrtanja traktorist je teško ozlijeđen i kolima Hitne odmah prevezen na Kirurški odjel bjelovarske bolnice. Unatoč naporima liječnika on je ubrzo preminuo od posljedica nesreće. 


Idi na 24sata

Komentari 5

  • svejedobro 17.12.2015.

    Sućut obitelji

  • ledo1 16.12.2015.

    jelm to bilo na kraju one nizbrdice gdje je i prije par godina poginuo traktorista ako je vozači traktora oprez na toj cesti

  • pesimista 16.12.2015.

    …sućut obitelji, …nažalost pretrpano, ako je bilo oko 10 “metara“ drva, onda je to oko 7000 kg, što je za traktor i njegovu “nosivost“ previše….

Komentiraj...
Vidi sve komentare