To je to što me zanima!

Bjelovar: Uznemireni su bikovi prevrnuli prikolicu

Uznemireni bikovi su, dok je kamion skretao, prešli na drugu stranu prikolice i tako ju prevrnuli. Kamion u kojem su bile svinje je ostao na cesti
Vidi originalni članak

Prikolica, koju je vukao kamion mesnice Ikić zadarskih registracijskih oznaka, natovaren bikovima, ulaskom u Medulićevu ulicu prevrnula se na desni bok. Uzrok prevrtanju najvjerojatnije leži u uznemirenoj stoci koja je u kružnom toku, dok se kamion kretao ulijevo, prešla na suprotnu stranu i svojom težinom “pomogla” da se prikolica prevrne. Prije prevrtanja, prikolica je očešala stup električne rasvjete, a potom udarila u zidanu ogradu koja se urušila pod teretom. Kamion, u kojemu su se nalazili prasci, ostao je na kotačima. 
Kamionsku prikolicu podigla je golema dizalica bjelovarske Hidroregulacije. Koliko je stoke stradalo i kolika je šteta, zasad još nisu utvrdili.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • real 03.11.2009.

    sad ve delati bikovske pastete a svinje su spasile glavu, bar privremeno.. zbog nedostatka bikova i burza je u crvenom...

  • gračanka 03.11.2009.

    bravo hogarko ovo si lijepo napisao a i nasmijao si nas

  • zoki67 03.11.2009.

    Samo nesmotrenost vozača koji nema iskustva sa prijevozom stoke. Sa stokom treba znati i to je najgori teret za prijevoz. Gori od tekučina. A vi majmuni zaštitnici životinja, ajde brže u Bjelovar pa pomozite čovijeku to pretovariti i zaliječite rane stoci. Kaj doma sjedite i pametujete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare