To je to što me zanima!

Dramatična potjera u Ogulinu: Ulovili dvojicu i bacili ih na pod

Nakon što su ih policajci opkolili, bili su prisiljeni zaustaviti auto. Policija je dvojicu uhitila odmah, a nekolicina njih se trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu prema pruzi
Vidi originalni članak

U Ogulinu jutros prava filmska drama. Nešto iza 8 sati u samom središtu grada nekoliko policijskih vozila lovilo je automobil BIH registarskih oznaka, javlja OGportal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uskoro je postalo jasno da se radi o migrantima u automobilu koji su se dali u bijeg. Nakon što su ih policajci opkolili bili su prisiljeni zaustaviti auto. Policija je dvojicu uhitila odmah, a nekolicina njih se trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu, pored Obrtničke škole, prema pruzi.

Za njima je nastavila i policija, a u ovom trenutku nema informacija o kolikom se broju migranata radi i kako je sve završilo, piše OGportal.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 73

  • jo2hn8ny 26.03.2019.

    Gdje su sada "civilne udruge i udrugice" da viću da je ovo policijska brutalnost na dijelu? To sada registrirati i legalnim putem vratiti u Bosnu i Hercegovinu. Nego, koliko ih je prošlo nezapaženo dok su ove naganjali?

  • 26.03.2019.

    Postavlja se pitanje zašto su ih pustili u grad i ako su već morali zašto ih nisu pustili da prođu grad? Blokadu su im mogli napraviti prije i poslije grada jer im Ogulin nije bila konačna destinacija. Ovako su si samo zakomplicirali posao! Postavlja se i pitanje kako su i kuda su prošli granicu budući da se radi o vozilu BiH registracija? Znači sigurno nisu došli nekakvim stazicama! Na kraju ono najvažnije....... Pa koji je k***c više ljudima? Policija radi svoj posao, a oni kao u kazalištu. Zaustavljaju se sa vozilima da bi izbliže promotrili i istovremeno smetaju, ali oni to ne vide tako. Onaj lik još lijepo otvorio prozor i gleda iz prvog reda!

  • 26.03.2019.

    Zid treba izgraditi od 4 metra . Evo posla za hrvatske građevinare, a eu da plati ako želi da se obrani od nasrtljivaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare