To je to što me zanima!

Mladić (22) je pobjegao policiji, kasnije ga našli mrtvog u šumi

Tijelo mladića (22), koji je u četvrtak bježao policiji i ostavio troje prijatelja u autu, pronašli su u subotu na teškom terenu kod Lokava. Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti
Vidi originalni članak

Delnički policajci u subotu su na izrazito teškom šumskom terenu pronašli tijelo mladića (22) kojeg su tražili od petka, objavila je PU primorsko goranska. 

POGLEDAJTE VIDEO

Kako navode iz policije, radi se o mladiću koji se u četvrtak oko 23.30 sati kod naplatne postaje u Lučicama nije zaustavio na svjetlosne znakove koje su davali policajci iz Delnica. Mladić je nastavio voziti do predjela Špičunak, gdje je ostavio auto s troje ljudi i otišao pješice. 

Policajci su nekoliko puta obilazili teren, ali nisu ga zatekli na tom području. Nakon što je u petak poslijepodne prijavljen njegov nestanak, policija je pokrenula potragu u koju su bili uključeni i pripadnici HGSS-a. Potragu su nastavili i u subotu, a pripadnici Specijalne jedinice policije Rijeka zatekli su tijelo na izrazito nepristupačnom terenu na području Lokava. 

Na mjestu pronalaska tijela policija je obavila očevid, a zbog otežanih uvjeta, izvlačenje tijela trajalo je više sati. 

Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Voltaire_ 11.02.2018.

    Tuzno !! samo se boim ovakvih izjava kao : ** istraga u toku ** i ** Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci.** Uglavnom se nika to ne objavi ):

  • 11.02.2018.

    Špičunak je težak teren za hod čak i danju i po suhome, a kamo li noć, blato, snijeg preko koljena, temp. ispod 0. Ako je bježao nizbrdo, za uspon mu je trebalo 5 puta više snage i vremena. Žao mi je dečka.

  • Wiga 24_500 11.02.2018.

    Teško će biti utvrditi uzrok smrti nakon što im je iz šaka iskliznuo taj nesretni mladić koji je kasnije umro.Navodno je bio sav u modricama i po leđima

Komentiraj...
Vidi sve komentare