To je to što me zanima!

Blago Zemunskog klana: Ušli u trag milijunima eura i zlatu?

Đinđićev ubojica Miloš Simović tvrdi da je s bratom Aleksandrom u šumi pokraj autoceste zakopao 22 milijuna eura koje im je "na čuvanje" dao Spasojević
Vidi originalni članak

Bivši član "zemunskog klana" Miloš Simović, osuđen na 40 godina zatvora zbog ubojstva srbijanskog premijera Zorana Đinđića kao i još neke zločine, spreman je otkriti točnu lokaciju na kojoj je prije 13 godina zakopao 22 milijuna eura i više od 10 kilograma zlata.

Učinio je to zajedno s bratom Aleksandrom i to po nalogu Dušana Spasojevića, piše Informer.

- Miloš tvrdi da je s bratom Aleksandrom u šumi pokraj autoceste u vrećama zakopao 22 milijuna eura koje im je "na čuvanje" dao Spasojević. Navodno, pored novca zakopali su i više od deset kilograma zlatnika. Lokacija na kojoj se nalaze novac i zlato do danas nije otkrivena, iako je bilo pokušaja...- rekao je sugovornik upućen u istragu.

Jelena Stojić, Simovićeva odvjetnica, kaže pak da za "zakopano blago" prvi put čuje.

Komentirajući ovaj slučaj bivši operativac Državne sigurnosti Božidar Spasić smatra da Simovićeve riječi treba provjeriti.

- Moguće je da je novac našao netko treći, u ovom slučaju onaj tko je bio povezan sa Simovićima. Postoji mogućnosti i da im nitko ne vjeruje sve ove godine. Bilo kako bilo, informacije o novcu i naručiteljima Đinđićevog ubojstva moraju se istražiti - ističe Spasić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • jaimojbratrobeert 26.03.2015.

    "Od toga nema ništa"

  • _l_ 26.03.2015.

    Blago Zemunskog klana: jeger, i paradajz

  • mergan 26.03.2015.

    Da nije dotični ugovorio poslić sa prodavačima dektetora metala. Evo kako se lako pelješe naivci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare