To je to što me zanima!

Bliski suradnik ministrice Obuljen Koržinek iznio obranu: Dat će ostavku na sve funkcije?

Odvjetnica Marijana Tomić koja brani Davora Trupkovića potvrdila je da je njezin klijent uhićen, te da je iznio obranu na ispitivanju u EPPO-u
Vidi originalni članak

Na zahtjev Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) Zagrebu (Hrvatska), danas je uhićen bivši pomoćnik ministra u Ministarstvu kulture i medija, sada Glavni konzervator u Upravi za zaštitu kulturne baštine, zbog sumnje na korupciju, i to u sklopu istrage na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Danas su uhićeni i bivši dekan Geodetskog fakulteta te bivši profesor na istom fakultetu. Protiv sve trojice EPPO je donio rješenje o proširenju i provođenju istrage.

Osim Davora Trupkovića uhićeni su, ponovno, i bivši dekan Geodetskog fakulteta Almin Đapo te bivši profesor na istom fakultetu. Protiv sve trojice EPPO je donio rješenje o proširenju i provođenju istrage.

NOVA AKCIJA EU TUŽITELJA VIDEO Obuljen o uhićenju: Nije bilo duplih snimanja. Nitko nije osporavao nadležnost EPPO-a

Odvjetnica Marijana Tomić koja brani Davora Trupkovića potvrdila je da je njezin klijent uhićen, te da je iznio obranu na ispitivanju u EPPO-u. Više od toga nije mogla komentirati.

Neslužbeno doznajemo da je Trupković dao ostavku na mjesto glavnog konzervatora u Ministarstvu kulture i medija.

AKCIJA EUROPSKIH TUŽITELJA Uhićen bliski suradnik HDZ-ove ministrice kulture: Uzeo je mito od 39.000 eura i Apple Watch?!

Podsjetimo, kako navode europski tužitelji, dekan i profesor s Geodezije su bliskom suradniku Nine Obuljen Koržinek dali mito od 39,000 eura i pametni sat Apple Watch.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nik Čulibrk 03.05.2024.

    Taj sat ide u rikverc, ima sam takav.

  • i.hun 02.05.2024.

    Dati će ostavku na sve funkcije i to je to. Hoće li vratiti lovu? Naravno neće. Još nitko nije vratio pa neće ni on.

  • hercegovac katolik lopina 02.05.2024.

    Posten čovjek.zasto hapsite te ljude pa oni vole hr i vole drpiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare