To je to što me zanima!

Srpkinja jurila čak 240 na sat! BMW-u otpao kotač, odvalio se i krov. Ona i suvozačica su žive!

Z. M. (22) je nakon nezgode podvrgnuta alkotestu koji je utvrdio da nije bila pod utjecajem alkohola. Protiv nje će biti podnesena prekršajna prijava, pišu srpski mediji
Vidi originalni članak

Djevojka Z. M. (22) iz Kovina u Srbiji upravljala je BMW-om beogradskih registracija kada je s prijateljicom (22) u subotu navečer sletjela s puta i strovalila se niz stepenice u Smederevu, piše Kurir.rs

Prometna nezgoda dogodila se u subotu oko 23.30 sati u Šalinačkoj ulici u Smederevu, a nitko nije ozbiljnije nastradao.

NAPAD NA A1 Policajci svjedočili kako ih je napalo 400 torcidaša: 'Šefe, gotovo je, ništa od nas...'

- Z. M. bila je za volanom BMW-a kada je, kako se sumnja, uslijed neprilagođene brzine prvo prešla u lijevu, suprotnu traku, a zatim sletjela niz stepenice koje su bile pored puta - kaže izvor za Kurir i dodaje:

- Putnice u vozilu zadobile su prilikom pada ozljede. Z. M. zadobila je lake tjelesne ozljede, dok je njena prijateljica tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede - prijelom lijeve noge, ali nije životno ugrožena.

Kako dalje navodi sugovornik,od siline udarca BMW je potpuno smrskan.

- Brzinomjer je zakucao na 240 kilometara na sat, pa se sumnja da je to brzina kojom je Z. M. vozila u trenutku nesreće - kaže izvor i dodaje:

- Vozilo je potpuno uništeno. Jedan kotač je otpao, dok se krov automobila skoro odvojio od ostatka vozila. Dijelovi BMW-a bili su razbacani na sve strane, a iz njega je curila tekućina - kaže izvor i dodaje da je učinjena velika materijalna šteta vlasniku kuće u čije dvorište su upale i zaustavile se kod stepenica.

OBORIO JE MOTOCIKLIST Policija traži očevice teške prometne nesreće u Splitu: 'Nije nam poznato identitet žene'

Kako Kurir saznaje, Z. M. nakon nezgode podvrgnuta je alkotestu koji je utvrdio da nije bila pod utjecajem alkohola. Protiv nje će biti podnesena prekršajna prijava.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • sniper 15.11.2023.

    Nije vozila 240 i tocka.ja znam sto je 240km/h.

  • 14.11.2023.

    Jel se na alkotest ne ide nakon dan-dva??Barem je u Hrvatistanu tak po novom,,a ovi balkanci odmah nakon nesrece idu🤫

  • donatien 14.11.2023.

    Takvih koji jure 3-4 puta brže od dozvoljenog niti nije šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare