To je to što me zanima!

'Bojim se da mu je pozlilo. On je iskusan, vozi već 30 godina'

Predstavnik tvrtke u čijem je vlasništvu kamion izjavio je da je vozač koji je usmrtio dvije djevojčice i teško ozlijedio dvije djevojke ima iskustva i da vozi već 30 godina. Potvrdio je da se vozač naspavao
Vidi originalni članak

Još uvijek nije poznat točan uzrok nesreće na odmorištu autoceste A3 kod Novske. Vozač (60) kamiona navodno je rekao da su mu otkazale kočnice. Tvrdi kako nije bilo nikakvih problema s vozilom do trenutka kada je stigao do benzinske. Skrenuo je na odmorište da natoči gorivo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, dok se približavao pumpi, prema njegovim riječima, otkazale su kočnice. Naletio je na dvije učenice osnovne škole u Dalju koje je usmrtio i dvije djevojke koje su u bolnici. Jedna je u kritičnom stanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na mjesto nesreće došao je predstavnik prijevozničke tvrtke Marin iz Zagreba u čijem je vlasništvu kamion. 

- Vozač je iskusan i vozi kamion oko 30 godina. Išao je iz  Beograda gdje je jučer natovario ljepilo za keramiku. Prespavao je na odmorištu u Županji odakle je jutros krenuo. Ne znam što se točno dogodilo, ali se bojim da mu je pozlilo - rekao je predstavnik tvrtke. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: 

Policija je privela vozača, a očevid još uvijek traje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, kamion je naletio u jutarnjim satima u petak na odmorištu Sjever između Novske i Okučana. Naletio je na učenike koji su putovali na ekskurziju u Zadar i ostale ljude koji su izašli na odmorištu. 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • inside_1 08.06.2019.

    Ma nije se baš izkazao sa iskusnim vožačem. Kako je netko več napisao, da so otkazala kočnice to rješavaš na autoputu....sa brzinama itd....... Možda je bio kamion prenoviji i "prepametan" za vozača ipak bi se moralo kad stisneš kočnico sve izključiti..... Ne znam, kompjuter u kamionu nadam se, da če pokazat, koliko je kamion stvarno bio na spavanju.....ali sta bila dva vozača, vozio pa je jedan za dva......

  • 08.06.2019.

    Ako stvarno nije njegova krivica dovoljna mi je kazna sto mora zivjeti s tim, kao da je on to htio, ljudi treba da ohlade, svima nam se ovo nazalost moze dogoditi ali eto nedo Bog nikome

  • LorenP 08.06.2019.

    60g? Hvala Vladi republike Hrvatske za ovu situaciju. Mladi vozači su ubijeni poslom, suprug radi noćne svaki dan vozi kamion, ode u ponoć vrati se u podne i dan prespava, no ipak psihičko stanje mu je gotovo. A zamislite tek vozaču koji taj posao radi 30 godina, sa 60 godina sjeda u kamion. Moje saučešće obitelji djevojčica, neopisiva bol je izgubiti i pokapati dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare