To je to što me zanima!

'Bojkot Ivankinih proizvoda je izravan napad na predsjednika'

Američki lanac modnih trgovina Nordstrom je odlučio prekinuti suradnju s Ivankom Trump. Razbjesnilo je to njenog oca, a reagirao je i službeni glasnogovornik koji tvrdi da je to 'napad' na Trumpa
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Donalda Trumpa Sean Spicer tvrdi da je odluka tvrtke Nordstrom da otkažu suradnju s Ivankom i njenom linijom odjeće 'direktan napad i na predsjednika Trumpa', prenosi Independent.

Trump je u svojim Twitter objavama napisao da smatra da mu je kći nepravedno tretirana od strane ovog američkog luksuznog lanca. 

- Prema mojoj kćeri Ivanki su se loše ponijeli iz Nordstroma. Ona je divna osoba, uvijek me potiče da napravim ispravnu stvar. Užasno! - napisao je Donald Trump.

Nordstrom, koji su prije prodavali 71 komad odjeće Ivanke Trump, nije nastavio suradnju istim tempom i u 2017. pa su u prodaji tek tri linije cipela.

- Mislim da se ovdje ne radi o Trumpovom obiteljskom biznisu već o napadu na njegovu kćer - rekao je Spicer.

- On se kandidirao. On je pobijedio. On vodi državu. I kad ljudi izraze svoju zabrinutost zbog njegovih odluka ili stajališta pa se to odrazi na njegovu obitelj, Trump se ima svako pravo braniti i stati uz svoju obitelj i zapljeskati im na njihovom poslovnom uspjehu - dodao je Spicer.

- Trump kao otac i kao predsjednik ima svako pravo stati uz svoju obitelj. Ovo je direktan napad na Ivankino ime zbog očevih stajališta - dodao je.

Niječu povezanost poslovne odluke s Donaldom Trumpom

Kampanja koja poziva ljude da bojkotiraju sve biznise povezane s obitelji Trump podupire odluke tvrtke Nordstrom, a iz Nordstroma niječu da je odluka povezana s Trumpom. 

- Već smo rekli da sve odluke temeljimo na poslovnoj logici. Svake godine odlučimo osvježiti naš asortiman i promijeniti 10% s novim brendovima. U ovom slučaj, odlučili smo, na temelju dosadašnje slabe prodaje, da nećemo kupiti taj brend za ovu sezonu - rekli su iz Nordstroma.

Osim Nordstroma, odlučno "ne" Ivankinoj kolekciji rekli su i Nieman Marcus, kanadski prodavač cipela Shoes.com, lanac robnih kuća Belk i online stranica Jet.com.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Aibavhcs 10.02.2017.

    sirotica sad neće imat za sladoled

  • mestar 10.02.2017.

    Mogao bi nordstrom zavrasit na bubnju, ako se bude mjesao uu politiku. Tesko je lijevicarima pap ovaj poraz, jer su mislili 100% da ce dobit na izborima.Nije basa najpametnije u biznisu kaznjavat nekoga tko ne odlucuje o nicemu u drzavi nego vodi svoj biznis.

  • BU 10.02.2017.

    Mogao bi Trump vrlo lako završiti kao naš "Braco". Isti je to mentalni sklop. Kerumu je posao propao čim se latio politike iako je uz sebe imao zaštitnicu "Seku". Donalde.. Donalde, nisi ni svjestan u što si se upustio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare