To je to što me zanima!

Bojkot: Milanović neće ići na sastanak kod predsjednice?

Kao predsjednik SDP-a odgovaram samo stranci, a nikako predsjednici države, objasnio je navodno Milanović stranačkim kolegama zašto neće ići na Pantovčak
Vidi originalni članak

Predsjednica  Kolinda Grabar Kitarović pozvala je čelnike stranaka na konzultacije kod nje u Ured. No premijer i šef SDP-a Zoran Milanović je navodno odbio poziv, a čak ni ministra Gordana Marasa ne želi poslati. Milanović je navodno prvo mislio da je sastanak zajednički odnosno da će na njemu biti svi predsjednici stranaka. No odlučio je da neće doći nakon što je saznao da su sastanci sazvani odvojeno. Predsjednica je tako za Milanovića rezervirala termin u utorak u 9 sati ujutro, ali on će izgleda ostati prazan.  

- Kao predsjednik SDP-a odgovaram samo svojoj stranci, a nikako predsjednici države - objasnio je navodno Milanović svojim stranačkim kolegama zašto neće ići na Pantovčak. 

Idi na 24sata

Komentari 404

  • user_423672 14.04.2015.

    BRAVO MILANE nek se zenska spusti na zemlju.

  • bkladarb 14.04.2015.

    Milanović je jedan od napametnijih političara u državi..bravo Milanoviću neka ti zavide

  • ivanbiljan68 14.04.2015.

    na Facebook-u Otkud tolika tvrdoglavost u jednog premijera;jeli on to sam sebi ili je svima premijer?Čitao sam facebook-u da u njemu ima srpskih krvnih zrnaca,pa je otud,možda tvrdoglav,kao Šešelj. Emeritus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare