To je to što me zanima!

Bojnik Galović zapovijedat će Amerima u Afganistanu

Bojnik Ivan Galović (38) iz Semeljaca bit će prvi hrvatski časnik koji će zapovijedati hrvatsko-američkim operativno-mentorskim timom za vezu
Vidi originalni članak

Vojska mu je bila dječački san. Prva ljubav višecjevni bacač raketa. Sudbina je htjela da na živom primjeru, u Domovinskom ratu, osjeti težinu ovog posla. Bojnik Ivan Galović (38) iz Semeljaca bit će prvi hrvatski časnik koji će zapovijedati hrvatsko-američkim operativno-mentorskim timom za vezu (OMLT) u Afganistanu, kamo odlazi za dva tjedna.
- Mene samo zanima gdje ću ići prvi i postaviti svoje standarde. Već šest tjedana s američkim i hrvatskim kolegama uvježbavamo sve scenarije na koje možemo naletjeti u Afganistanu - ispričao je Galović. Kao i iza svakog uspješnog muškarca, i iza njega stoji uspješna žena. Njeno je ime Melita (35), a njihov desetogodišnji brak oplemenjen je kćerima Leom (10) i Lanom (8).
- Bez njih ne bih uspio - kaže Galović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dodo2 28.02.2009.

    a sto si to uspio moj galovicu otisao u invaziju tudje zemlje da tamo docekas smrt,psi rata nista drugo niste

  • Drenovci 28.02.2009.

    Dali se tko pita kakvu satniju,borbenu ili čarapaše..?odgovarati za ljude i ovce nije isto gospodo,prošao sam rat i još sam djelatnik u HV-u ali ovakav mene nebi vodio niti na plac,,hvala...a takvi koji se guraju tamo gdje ne treba iz čisto osobnih interesa ne razmišljajući o mogućim posljedicama sada dolaze na svoje izgleda......

  • luna2 28.02.2009.

    semeljci su u slavoniji?? kruljac je isto slavonac,a gle i mesić 2+2 je....sa 19 godina bil zapovjednik,malo mi to vuče na mirka i slavka, a valjda zna kaj dela sad sa 39!

Komentiraj...
Vidi sve komentare