To je to što me zanima!

Bolesni dječak Alberto (8) dobio prijevoz i sjedalicu

Ima pravde: Zagreb je vratio pravo na prijevoz dječaku Albertu Juraku, a dobri ljudi iz Špičkovine darovali su mu sjedalicu njihova pokojnog sina
Vidi originalni članak

Nemam riječi kako bih se zahvalila svima, kroz suze govori Željka Jurak (40), majka teško bolesnog Alberta (8), o kojemu smo pisali prošli tjedan. Njemu je Grad Zagreb ukinuo prijevoz invalidskim kombijem do Centra za rehabilitaciju u Sloboštini. Željka ga je morala voziti u priručnoj i premaloj autosjedalici, iako dječak ima psihomotornu retardadaciju, cerebralnu paralizu i grči mu se tijelo.
Nakon teksta u 24sata, Grad je ekspresno vratio Albertu mogućnost prijevoza pa je dječak u ponedjeljak u Centar išao ZET-ovim kombijem. A Željku je osobito ganula gesta obitelji Videk iz Špičkovine koja joj je za Alberta darovala ortopedsku autosjedalicu. Pripadala je njihovu sinu koji je umro, a supružnici su tim darom Željki olakšali život i uštedjeli 11.000 kuna iz skromnog kućnog budžeta.
Hrabra mama zahvalna je svima koji su joj pomogli. Odlučila je Albertovu dosadašnju autosjedalicu darovati, a može ju se kontaktirati na broj 095/530-3229.
Mami Željki i njezinu Albertu možete pomoći uplatom na račun broj 3208671947 u Hrvatskoj poštanskoj banci.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dalmatar 20.09.2010.

    Svako dan ...baš svaki dan možete objavit jednu ovakvu sudbinu i onda jedino tako se može nešto rješit

  • clara 20.09.2010.

    Jako sam sretna! Nek vam je sa srećom!

  • svijetlana 20.09.2010.

    Super !

Komentiraj...
Vidi sve komentare