To je to što me zanima!

Bolesni um: Kim Jong Un si je bombu poklonio za rođendan?

Nakon što je Sjeverna Koreja ponosno objavila uspješno testiranje hidrogenske bombe, društvene mreže iznjedrile su jednu vrlo interesantnu teoriju o motivima
Vidi originalni članak

Naime, Kim Jong Un svoj rođendan slavi 8. siječnja kada će navršiti 33 godine. Za ovaj si je rođendan, našalili su se mnogi na društvenim mrežama, odlučio pokloniti eksploziju hidrogenske bombe. Tomu je svoju najnoviju karikaturu posvetio i slavni karikaturist Satish Acharya

No, s obzirom na to kako stvari u Sjevernoj Koreji zaista funkcioniraju, moguće je da ova krajnje bizarna ideja uopće nije daleko od istine. 

Osim ove i sličnih kartikatura, internetom se širi i bilješka koju je Kim Jong Un navodno zapisao na kraj dokumenta kojim je odobrio testiranje hidrogenske bombe. 

Yonhap News

- Neka se cijeli svijet ugleda na snažnu nuklearnu državu Koreju. Socijalizam i Radničku partiju Koreje. Svečani početak 2016. godine i Sedmog kongresa radničke partije obilježiti će uzbudljivi zvuk hidrogenske bombe. Kim Jong Un, 15. prosinca 2015., napisao je navodno sjevernokorejski predsjednik na dnu dokumenta. 


Idi na 24sata

Komentari 40

  • LalaLoopsy 08.01.2016.

    sta ovaj praščić oće?

  • TVRDOGLAVI SVABO 06.01.2016.

    najbolesniji um imamo mi jer lažemo svakom strancu guzicu ostasmo lizajuci skoro bez neovisne ljepotice plavih očiju jadrana Hr.jos malo pa smo je prodali ko k . . . .

  • Galeb i ja 06.01.2016.

    Tu bombu si je trebao zavezati oko blave da svi vide kako je lijepa kada eksplodira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare