To je to što me zanima!

Bolivijski zastupnik je silovao ženu na proslavi u vijećnici

Video je snimljen 20. prosinca prošle godine, a na You Tubeu je snimka objavljena tek nedavno. Vijećnik Domingo Alcibia Rivera rekao je kako će sudjelovati u istrazi
Vidi originalni članak

Vijećnik vladajuće stranke u Boliviji, Domingo Alcibia Rivera, iskoristio je lokalnu proslavu kako bi silovao ženu, a sve su zabilježile nadzorne kamere. Huffington Post javlja kako je Rivera ženu silovao u dvorani regionalne skupštine u gradu Succre. Državni tužitelj Bolivije, Ramiro Guerrero, najavio je kako će protiv vijećnika pokrenuti istragu.

Prema snimci, Rivera je ženu bacio sa stolice na pod te ju je silovao. Vidi se i kako je žena pijana te ne može održati ravnotežu. Video je snimljen 20. prosinca prošle godine, a na You Tubeu je snimka objavljena tek nedavno. Rivera je rekao kako će surađivati s policajcima tijekom istrage.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • sulejman_veličanstveni 22.01.2013.

    silnog li jebača .....ni šešir nije skino

  • MADMILI 21.01.2013.

    na osnovu ovog videa ga nemogu ni optuziti a ovi novinari stavili uznemirujuci video.preko koje ste veze dobili posao pa da i ja pokusam

  • NoX_1 20.01.2013.

    VIDI se da je zena pijana. VIDI. je*es alkotest, je*bes krv, ovi novinari VIDE kad je neko pijan, cak i preko snimke i to jos veoma ostre i kvalitetne snimke. nikakvo to silovanje nije, vec opravdanje te zene pred muzem djecom i svijetom. nisam bogami vidio nigdje znakove borbe, a i na takvom mjestu, toliko da se ubije da nemoze ni ruku podic, ni galamit ni vristat, uvjek na tom mjestu ima jos ljudi, cuvara itd. ma daj. pa kako bi kuci onda otisla ako jadna nije mogla ni ruke podic.. i sad je treba zalit il sta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare