To je to što me zanima!

Bolnica otkrila koje su bizarne predmete pacijenti progutali...

KBC Osijek je u 80-ima počeo skupljati stvari koje su vadili ljudima iz tijela. Kovanice i pikule najčešće su predmeti zbog kojih djeca završe u bolnici...
Vidi originalni članak

“Djeca najčešće završe na otorinolaringologiji zbog toga jer se počnu gušiti pikulama, kikirikijem, zrnom graha ili, što je isto vrlo često, kovanicom”, otkriva Telegramu Tajana Škorobot, glavna sestra ORL (Klinka za otorinolaringologiju) iz KBC-a Osijek.

Naime, njihovo osoblje je tijekom 1980-ih napravilo pano na koji su počeli izlagati neke od brojnih stvari koje su odrasli i djeca progutali, a oni su ih tijekom godina izvadili. Na panou su izložili neke od tih stvari kako bi roditelji, ali i druge odrasle osobe, shvatile što sve može predstavljati opasnost od gušenja i za njih i za djecu. Naravno, od ovih sitnih stvari nitko nije preminuo zahvaljujući stručnom osoblju i njihovoj brzoj interevenciji.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BERO RAKUN 21.05.2015.

    Pa kaj sam opomenu dobil? Primite se posla i napišite normalan članak. onda vas nebum vređal!

  • Miškica_1 21.05.2015.

    Ova nova vasa fora "vise procitajte ovdje" mi na JETRU IDE!

  • BERO RAKUN 21.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare