To je to što me zanima!

Bolnica u Banja Luci: Kod tek rođene bebe u uhu našli crva

Uprava Kliničkog centra nagađa da je netko od zaposlenika, posjetitelja ili pacijenata na porodiljni odjel unio crva na odjeći ili u voću ili da je ušao kroz prozor
Vidi originalni članak

Uprava Kliničkog centra u Banja Luci nagađa da je netko od zaposlenika, posjetitelja ili pacijenata na porodiljni odjel unio crva na odjeći ili u voću, a moguće je kažu, da je ušao kroz prozor, pa smatraju da nema razloga za kaznu. Direktor Kliničkog centra uvjeren je da nije riječ o nemaru te kaže da je najvažnije da je beba dobro. 

Beba je rođena potpuno zdrava, a 33 sata nakon porođaja na vanjskom dijelu uha su joj našli crva. Uho su joj isprali i ponovno ju pregledali te ustanovili da nema nikakvih oboljenja. Uzeli su i sve briseve iz porođajnog kanala majke i sa okolnih površina te su ih testirali na parazite, ali nisu pronašli uzrok, javlja Blic.  Neke rodilje tvrde da je porodiljni odjel prljav i pun paučine.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Lipov hlad_1 05.09.2011.

    ne cudi me kad se po bosni u vozilima hitne pomoci voze pripravnice.stravicno

  • marina m 17.07.2011.

    trebate vi doć vidjet Požešku bolnicu...wc ko iz pradoba-prljavo,neuredno katastrofa!! a doktori -užas ak si deblji usuđuje ti se reć kravo debela il šta se nisi obrijala i svakakve bljuvotine užas!

  • luda žena 16.07.2011.

    Dokle god žene budu ćutale, tako će biti. Bunite se, tražite bolje uslove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare