To je to što me zanima!

Bombaš samoubojica snimljen samo sekundu prije eksplozije

Napadač je aktivirao bombu prije nego što je stigao do cilja jer se uplašio policije. Planirao je izvesti napad na mjestu gdje je veća gužva. Snimljen je prije nego što je aktivirao bombu
Vidi originalni članak

Najmanje petero ljudi je poginulo, a 36 ih je ranjeno, od kojih i 12 stranih državljana, u samoubilačkom napadu u subotu u glavnoj trgovačkoj i turističkoj zoni u centru Istanbula. Među poginulima je i sam bombaš.

Turski ministar zdravstva Mehmet Müezzinoglu kazao je kako se sedmero ozlijeđenih nalazi u teškom stanju. Izraelsko Ministarstvo vanjskih poslova je potvrdilo da među ranjenima ima i njihovih državljana.

- Napadač je aktivirao bombu prije nego što je stigao do cilja jer se uplašio policije, rekao je jedan dužnosnik dodajući kako je bombaš planirao izvesti napad na mjestu gdje je veća gužva. Samo trenutak prije nego što je aktivirao bombu, napadača je snimila kamera.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • BeppiMis 21.03.2016.

    kakav ispran mozak mora biti da nesto tako napravi ..strasno

  • Lindy 21.03.2016.

    Kada će se tom narodu uvesti gradivo iz karme? Ne njihove, već one prave.. Svi ti koji ubiju i sebe i druge, proživljavat će pakao godinama, životima...rađat će se u najgorim oblicima, bolesni (i onda se narod takvima smiluje, i kaže, vidi jadnika...a jel? baš je jadnik, zavredio je sažaljenje nakon što je pobio XY nedužnik, jel?)....Nažalost, danas, u svjetu svega i svačega, tehnoligije da boli glava, napretka na sve strane, ono bitno, o životu, karmi, reinkarnaciji..skoro pa ništa se ne priča, ako se gdje i priča, zatvaraju se oči, okreće novi list (a vidi one sisate, guzate, wauu, kakva dobra mačka...) sve je bolje od pogleda na realnost i na ono što jesmo, DUŠE, igraonica duša, rađamo se po zaslugama, a i Bog se igra s nama ko po šahovskoj ploči. Al teško je vjerovati i razmišljati o tome, kada je mozgu draža neka sisatica, a poslje, jednog dana bude kuku lele pomagaj...Tko će vam onda pomoći?? Ona sisata? Guzata? Bog? Ma jok....kako ste zaslužili, tako ćete i dobiti...

  • Mošsimislit 20.03.2016.

    Premature detonation...baš me zanima kaj mu je prošlo kroz glavu u zadnjim trenutcima....vjerojatno guzica

Komentiraj...
Vidi sve komentare