To je to što me zanima!

Bombu pod auto i prijetnje mu je slao prijatelj i susjed

Splitska policija je uhitila Duju B. (30) zbog sumnje da je uništavao imovinu i pokušao iznuditi novac od građevinskog poduzetnika J. Komara
Vidi originalni članak

Splitska policija uhitila je Duju B. (30) zbog sumnje da je uništavao imovinu i pokušao iznuditi novac od građevinskog poduzetnika Josipa Komara, svog prijatelja i susjeda. Duje je od Josipa kupio stan u njegovoj zgradi u Podstrani. Pred njom je u svibnju prošle godine bacio bombu na Josipov BMW X5. Dva mjeseca poslije na istom je mjestu terenac zapalio i potpuno ga uništio. Nedugo zatim netko je iz zagrebačke javne govornice nazvao Josipa i tražio veću količinu novca. Da bi ubrzao iznudu Duje je zapalio BMW Josipova oca i propucao Renault Clio njegove sestre. Na poduzetnikovu adresu počela su stizati iznuđivačka pisma. Tražena svota, prema neslužbenim informacijama, iznosila je 700 tisuća kuna. Istovremeno šteta koju je Josip nanio Komarovima popela se na oko milijun kuna. Osim što su bili susjedi i prijatelji Josip i Duje dijele i poslovne urede. Duje radi u obiteljskoj firmi Junior Sinest koja se bavi nekretninama i klima uređajima. Josip je vlasnik građevinske tvrtke Fonem koja bi trebala graditi najveći neboder u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dusansk 16.01.2010.

    svidja mi se slika broj 4

  • rođin rođo1 15.01.2010.

    hebiga i da nisu moraju biti.ima njih dosta koji taj dio dalmacije skup sa imotskim,metkovićem,opuzenom,pločama trpaju u hercegovinu.nedostatak poznavanja zemljopisa.

  • sanja4 15.01.2010.

    hercegovci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare