To je to što me zanima!

Borac: Dječak bez mozga doživio svoj prvi rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nicholas Coke iz Colorada rodio se bez mozga. Boluje od genetskog poremećaja anencefalije. Liječnici su mu prognozirali da će živjeti par sati
Vidi originalni članak

Roditelji malenog Nicholasa Cokea iz američkog Colorada za svog sina kažu da je čudo od bebe. Nicholas se rodio s teškim genetskim poremećajem - anencefalijom. Zbog toga nema mozga. Nicholas ne može vidjeti, čuti, sisati, puzati i sjediti. No unatoč crnim prognozama liječnika, koji su roditeljima rekli da će dječak preživjeti tek par sati, Nicholas će za nekoliko dana proslaviti svoj prvi rođendan. Maleni dječak nema ni prednjeg dijela lubanje. Uzrok ove teške bolesti liječnicima je još uvijek nepoznat.
- Nicholas je maleni borac. On je promijenio toliko života - kroz suze priča dječakova majka Sheena.
- On se sada smije. Nemate pojma koliko je prekrasno vidjeti ga kako se veseli i smije po prvi put. Osjećaj je neopisiv. Vesele nas takve male stvari - skromno je zaključila majka.
Roditelji Coke dobili su svoje Božićno čudo - sina Nicolasa, koji je porazio statistiku i loše liječničke prognoze.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • parki 21.12.2009.

    A sada bez licemjernih komentara, žao mi je dječaka ali čemu živjeti, dobro biti će dok živi ako to stanje u kojem se nalazi možemo nazvati životom.

  • 20bucks 20.12.2009.

    Ti faberu očito nisi dugo dobio po pi č ci. Takve kao tebe treba mlatit svaki dan dok ne propišaš krv i kreneš srat unutarnje organe. I mama ti je odvratna jer te okotila takvog glupog smrade jedan, bolje da je rodila kamen za kupus nego tebe.

  • numero uno 20.12.2009.

    ja mislim da svi vi koji spominjete boga ovdje da mu radite protuuslugu.. kakav je to \"bog\" (ako postoji!) koji dopušta da se neko dijete ovako muči ili stvori ovakvo dijete? dajte se opametite više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare