To je to što me zanima!

Bore se za život mladića ranjenog kod diskoteke F1

Ante S. (29) iz Kaštel Starog upucan je u prsa u petak u 23.30 sati na parkiralištu diskoteke 'F1' u Planom kod Trogira. Još se ne zna tko je pucao
Vidi originalni članak

Baš smo legli kada su se začula tri pucnja. Isprva smo pomisli da su petarde ili da netko lupa vratima. No, kad smo izašli pred kuću, čuli smo jecaje, te vidjeli mladića kako leži okrvavljen na podu - ispričao je Veselko Boras, stanovnik Planog kraj Trogira.
Mladiću je pritrčao upomoć, a počeli su pristizati i gosti iz 50-ak metara udaljenog kafića. Pozvali su Hitnu pomoć i Ante P. su ubrzo prevezli u splitsku bolnicu. Liječnici se bore za njegov život.
- Krvario je iz gornjeg dijela prsa, no, bio je pri svijesti. Nije mogao govoriti. Na dijelu gdje je ležao, pred kućom mojih susjeda koji su upravo toga dana otputovali, osim njega i njegova terenca Suzukija nikoga više bilo kad smo stigli- kazao je Boras.
Ante P. propucan je na potpuno osvijetljenom parkiralištu blizu prometnog raskrižja za Trogir u petak u 23.30 sati. Napadač ili više njih pobjegli su za tren. Policija nije željela otkriti svoja saznanja o pucnjavi kako ne bi ugrozila istragu. Ante P. je i prije četiri godine bio vinovnik pucnjave.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • skeletor83 04.09.2010.

    ma to je neki lokalni puvander tako mu i triba neće se to dogodit nekome normalnome

  • dalmatar 04.09.2010.

    A kauboja ima kolko oš.Niko na vas neće pucat ako živite normalan život i ne nanositu drugima bol.Bojim se da ej to upravo to.Doboro ako izvuče živu glavu,ali ako je dobija 3 u prsi,sumnjam.. sritno sinko

  • mlatimudan 04.09.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare