To je to što me zanima!

Boris Jokić o ukidanju mjera: 'Važno je da se ne podijelimo sada kada su maske pale'

Imamo primjere kada smo u školama maknuli maske za dio učenika maska je bila sigurnost. Treba pokazati strpljenje. Maska je psihološka pomoć za njih, imajmo strpljenja,rekao je Jokić
Vidi originalni članak

Netko već danas slavi, a neki će još mjesecima imati iste navike kao tijekom pandemije. Važno da se ne podijelimo sad kad su maske pale, rekao je u razgovoru za Novu TV Boris Jokić, s Instituta za društvena istraživanja.

Koliko će nam trebati da se naviknemo da je opet sve po starom, zanimalo je reporterku Martinu Bolšec Oblak. Jokić kaže: 'Kako kome'. Ističe i kako se nada da ovu situaciju nećemo iskoristiti za dodatne podjele.

STOŽER OBJAVIO Ukinuli gotovo sve mjere: Evo što se sve mijenja od subote

- Imamo primjere kada smo u školama maknuli maske za dio učenika maska je bila sigurnost. Treba pokazati strpljenje. Maska je psihološka pomoć za njih, imajmo strpljenja - rekao je Jokić. Za one koji su donijeli odluke nada se kako su naučili nešto iz svojih loših, ali i dobrih poteza te kako će mjeriti kakva je ugroza i u skladu s time donositi odluke.

BROJKE STOŽERA U Hrvatskoj 1242 nova slučaja koronavirusa, šestero umrlo

- Hrvatski građani su pokazali visoku razinu odgovornosti, kao društvo smo se pokazali odgovornima. Siguran sam da ćemo ponovno ako ćemo trebati - kazao je Jokić koji ističe da treba pomoći onima koji su ranjiviji.

- Pitanje mentalnog zdravlja treba destigmatizirati, trebat ćemo se ponovno naučiti družiti, proveseliti. Predlažem da je prva runda na mene i da odemo na piće - zaključio je Jokić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • x00x 07.04.2022.

    pa mi se dijelimo od devesprve... to nam je dio identiteta

  • 07.04.2022.

    Kako se plenkovic srozao, bez obzira kaj je hadezeovac ipak sam imao visoko misljenje o njemu, a danas.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare