To je to što me zanima!

'Borise, ne želim te povrijediti, ali jedna raketa na Britaniju... Bilo bi gotovo u svega minutu'

Johnson je upozorio Putina da bi invazija na Ukrajinu dovela do zapadnih sankcija i većeg broja snaga NATO-a na ruskim granicama
Vidi originalni članak

Bivši britanski premijer Boris Johnson otkrio je da mu je ruski predsjednik Vladimir Putin prije početka invazije na Ukrajinu, u telefonskom razgovoru zaprijetio raketnim napadom na Veliku Britaniju.

NIŠTA JOŠ NISU DOGOVORILI Nijemci najavili slanje tenkova, Kremlj poručuje: Putin otvoren za komunikaciju sa Scholzom

- To će trajati samo minutu - prepričava Johnson Putinove riječi, za koje tvrdi da su izrečene tijekom dugog razgovora u veljači 2022., za kojeg ga je upozorio da bi rat u Ukrajini mogao biti potpuna katastrofa.

IZ MINUTE U MINUTU Zelenski ne želi Rusiju na Olimpijskim igrama 2024.: Traži da se hitno pošalje još oružja

Johnson je upozorio Putina da bi invazija na Ukrajinu dovela do zapadnih sankcija i većeg broja snaga NATO-a na ruskim granicama. Također je pokušao odvratiti rusku vojnu akciju govoreći Putinu da Ukrajina neće ući u NATO "u dogledno vrijeme".

RAKETNI NAPAD Rusija tvrdi da su Ukrajinci u napadu na bolnicu ubili 14 ljudi

- Prijetio mi je u jednom trenutku. Rekao je, ‘Borise, ne želim te povrijediti, ali, s projektilom, to bi trajalo samo minutu’ ili nešto slično. Veselo. Ali mislim da je po opuštenom tonu koji je imao i po nekakvoj distanciranosti, samo podilazio mojim pokušajima da ga natjeram na pregovore - nastavio je Johnson.

Putin je bio vrlo ugodan tijekom tog nejneobičnijeg poziva, rekao je Johnson. Nemoguće je znati je li Putinova prijetnja bila iskrena, piše BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • momma 🍀 07.02.2023.

    Pa nebi sigurno žalila da netko smakne Engleze ili Njemce, ovi glupi Hrvati kao da su zacarani zapadom, toliko žele da ih zapad prihvati kao u vrijeme Hitlera da je to žalosno, sreća pa smo u EU pa pitajte Hrvate kako su dočekani u tim zapadnim zemljama, zašto su plaćeni manje od domaćih i zašto nitko doživljava malog Hrvata kao sebi ravnopravnih, bila ,vidjela i čula na svoje uši što misle o Hrvatima,i sad tu glupi Hrvati skočili branit EU od Rusa,halo Rusa koji su obranili sve Slavene u Europi, da nije njih ne bi bilo ni nas, Amerika i Britanija  su oslobadale zapadne europljane.

  • Hasky1982 30.01.2023.

    Umjesto što prijeti svako malo, bolje bi mu bilo da počne okupljati pjevače koji će mu pjevati u band aidu za gladne u Rusiji

  • žkime 30.01.2023.

    Bas minut ili ipak malo duze????

Komentiraj...
Vidi sve komentare