To je to što me zanima!

Borković: Psi su htjeli pomoći kobili koja je pala, ne grizu je

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Branko Borković, mladi Jastreb, odbacuje bilo kakve optužbe da se ne brine za svoje životinje. Kaže da se psima na snimci vide rebra jer je riječ o takvoj pasmini
Vidi originalni članak

Nakon objavljene snimke na internetu na kojoj se vidi kako izgladnjeli psi jedu još živog konja, Branko Borković je za Novu TV potvrdio kako se radi o njegovoj farmi u Prečnom.

No, odbacuje bilo kakve optužbe da se ne brine za svoje životinje. Tvrdi da su psi pokušali pomoći kobili koja je pala na tlo, a rebra im se vide jer je riječ o takvoj pasmini. 

Dan nakon objave snimke, farmu je posjetio i veterinarski inspektor koji je utvrdio da nema zlostavljanja životinja te da psi nisu izgladnjeli.

 -  Kobili su malo izgrižena uha i stražnji dio tijela, ali ne mogu sigurno utvrditi da je bilo napada psa na konja ili da su životinje bile zanemarene ili zlostavljane - kazao je inspektor Velimir Sruk za Novu Tv. 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • user_263543 05.06.2013.

    pa kaj a predzanjoj slici mozda pas ne grize kobilu ??

  • NikolaCorleone 03.06.2013.

    da bog da se njemu tako nest dogodilo smeče jedno! da imas malo savjesti bi barem tu i tamo pogledo sta ti rade zivotinje! dabogda te bog kaznio za to smrade!

  • devilll 03.06.2013.

    ma marš stoko jedna...psi htjeli pomoći kobili,htjeli su pomoći sebi i konačno nešto pojesti ne mogu vjerovati da još može ovako lagati i nikom ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare