To je to što me zanima!

Borut Pahor: Moramo što prije ratificirati pristupni sporazum

Smatram da je dobro što su vlade imenovale stručnjake, Franca Arhara i Zdravka Rogića. Neka se problem Ljubljanske banke riješi na razini eksperata, rekao je
Vidi originalni članak

Nakon pobjede u prvom krugu predsjedničkih izbora u Sloveniji, Borut Pahor rekao je za Večernji list kako je siguran da postoji mogućnost i način da Hrvatska i Slovenija riješe problem Ljubljanske banke na obostranu korist. 

- Smatram da je dobro što su obje vlade imenovale stručnjake, Franca Arhara i Zdravka Rogića. Neka se problem Ljubljanske banke riješi na razini eksperata. Apsolutno ostajem kod tvrdnje da Slovenija što prije treba pokrenuti ratifikaciju pristupnog sporazuma, rekao je Pahor i dodao da je ratifikacija i interes Slovenije, koja se mora štititi sa susjedima u slučaju zaoštrenja odnosa u Europskoj uniji. 

Rekao je da obje strane trebaju istovremeno napraviti korake. Dok Slovenija treba to učiniti kada je u pitanju ratifikacija, Hrvatska bi trebala korake poduzeti u smjeru Bečkog sporazuma o sukcesiji. 






Idi na 24sata

Komentari 21

  • Drazen Sulimanec 18.12.2012.

    Štopaj loptu i razmisli, ne naglite, ponašanje vam je kao djetetu u pubertetu . učinite djelo pa kažete Vi ste krivi, nisam znao ali ja svjedno hoću tu igračku.

  • zjot 06.12.2012.

    oooo pahoru ima vremena za ratifikaciju .jos cemo na kraju moliti slovence da ne ratificiraju ugovor

  • Drazen Sulimanec 13.11.2012.

    Isto se odnosi i na Hrvatski, Hrvašku, Savjet treba hvatati kontekst a ne riječ po rjeć. Mali pas uvjek genetskiima Oktavu više glas od Većeg psa

Komentiraj...
Vidi sve komentare