To je to što me zanima!

Bosanski Srbi izradili su štikle Melaniji Trump za Bijelu kuću

U tvornici Bema kažu kako se njihov dar "suprotstavlja prljavoj kampanji" koja se vodi protiv Melanije koja je rođena u Sloveniji. Cipele za Melaniju Trump su "odgovor na ružne komentare kojima je ona izložena"
Vidi originalni članak

Bosansko srpska tvornica je u ponedjeljak predstavila par cipela koji će pokloniti ženi Donalda Trumpa Melaniji kao znak potpore njegovoj predsjedničkoj kandidaturi.

Reuters piše kako Srbi na Balkanu većinom podržavaju Trumpa, a ne vole Hillary Clinton čiji je suprug bombardirao bosanske Srbe krajem rata.

U tvornici Bema kažu kako se njihov dar "suprotstavlja prljavoj kampanji" koja se vodi protiv Melanije koja je rođena u Sloveniji. Cipele za Melaniju Trump su "odgovor na ružne komentare kojima je ona izložena kao žena i majka", kažu u tvornici. Cipele su predstavili novinarima. Par zlatnih cipela je za kampanju dok je drugi par napravljen za Melaniju kada ona bude bila prva dama, kažu u tvornici. Kažu da su cipele napravljene u rodnom mjestu Melanije u Sevnici, a da su ih dizajnirali najbolji dizajneri Beme. 

- Nadamo se da će Amerika prestati biti svjetski policajac. Nadamo se da će nam u budućnosti Amerika biti prijatelj, a ne da ćemo dobiti bombe kao od Billa Clintona - kažu. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • biberrr 31.08.2016.

    Bravo za bosanske Srbe! I njih treba pohvaliti kada stanu na pravu stranu. Podrška i Melani i Trampu!

  • Zvonkop 30.08.2016.

    O tome su mogli i tvoji roditelji razmišljati:

  • samoproglašeni antifašist 30.08.2016.

    molim vas drugovi, prebrojavanje krvnih zrnaca ostavimo onim divnim vremenima sfrja kad je ispravniji broj ili pripadnost odgovarajućoj ideologiji osiguravao visoko odgovornu i još više plaćenu funkciju u državi. ili, ako je prebrojavanje zrnaca baš potrebno, dajte recite usput tko je izvršio agresiju nad zapadnim komšijama pri pokušaju pomicanja granica do linije vivovitisa-kavlovas-kavlobag-zagveb-kajgot?

Komentiraj...
Vidi sve komentare