To je to što me zanima!

Bozanić: U kršćanskom slavlju ne postoji kriza

Onaj tko traži uporište u zemaljskim stvarima i teži za planiranim napretkom, stvorio je krhotine življenja, upozorio nas je kardinal Josip Bozanić
Vidi originalni članak

Isus Krist nije dopuštao da ga tko odvede s njegova puta, a kriza i recesija čovjeku čine upravo to, rekao je nadbiskup i metropolit zagrebački, kardinal Josip Bozanić u tradicionalnoj božićnoj poruci. Suvremeno društvo stvara umjetne vrijednosti kako bi što više trošilo, umjesto da se okrene čvrstim temeljima poput vjernosti supružnika, rađanja te odgajanja djece i vjerskog odgoja. Država mora zakonski i ekonomski pridonijeti stabilnosti društva jer kriza u ljudima izaziva malodušnost, nepovjerenje i životni umor.
- Onaj tko traži uporište u zemaljskim stvarima i teži za planiranim napretkom, stvorio je krhotine življenja - upozorio je Bozanić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zdtaja 17.12.2008.

    Koliko ste para ovu godinu tražili jadnicima da bi im \"blagosovili\" kucu?

  • byzant 16.12.2008.

    Vatikan je toliko bogat.O cemu mi onda pricamo?Licemjerje...

  • voreti3 16.12.2008.

    ajde bozaniću ne seri! ti si se našao govorit o nematerijalnom, dok se firma "crkva" d.d ponaša ko glavni kapitalist u ovoj državi. uzima od nemoćnih i siromašnih pare da bi za njihove pokojne održala misu i sl. a pritom se sama iz dana u dan bogati sve više i više, a narod siromaši iz dana u dan. LICEMJERU!

Komentiraj...
Vidi sve komentare