To je to što me zanima!

Božinović o aferi SMS: Ja ne mogu komentirati istrage...

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović odbio je komentirati napise oko afere SMS prema kojima zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić neće biti optužen za nezakonito nadziranje četiri ženske osobe...
Vidi originalni članak

Vi znate da ja kao ministar niti znam, niti mogu komentirati istraživanja koje provodi policija, a još manje mogu komentirati  postupke koje provodi Državno odvjetništvo, izjavio je Božinović u Zaprešiću gdje je sudjelovao na međunarodnom vatrogasnom natjecanju Memorijal bana Josipa Jelačića.

'BLAŽA KAZNENA DJELA' Milijan Brkić neće biti optužen za špijuniranje četiri žene?

Ono što mogu reći je da sam informiran od glavnoga ravnatelja policije da hrvatska policija nema nikakvu službenu informaciju, naglasio je Božinović.

Jutarnji list objavio je u nedjelju kako potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić ipak neće biti optužen za nezakonito nadziranje četiri ženske osobe, kao ni njegov brat Jozo te kum Blaž Curić i bivši policijski informatičar Franjo Varga.

Iako formalna državnoodvjetnička odluka navodno još nije donesena Jutarnji list doznaje kako do optužbe Brkića i ostalih u ovom predmetu gotovo sigurno neće doći, jer rezultati provedenog istraživanja nisu potkrijepili početne sumnje da su braća Brkić, Curić i Varga počinili inkriminirana kaznena djela.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 20.10.2019.

    Stari mudrov .....mudruje ...a porezni obveznici im plaćaju nerad ...

  • utiha 20.10.2019.

    Koliko trebaš biti lud da uopče pomisliš da bi Brkič bio kriv i kažnjen? Uz njega če se sada izvuči i ostali sudionici, a policija če i dalje uredno prijavljivati one koji objave na nekom portalu nešto što HDZu ne paše. Interesantni kako ministar ništa nezna ni o Brkiču i kompaniji, niti o pravosudnoj sramoti u Zadru. Baš neki jako sposobni ministar.

  • 20.10.2019.

    Samo jako naivni mogli su očekivati optužnicu protiv takvog velikog hrvatine i vjernika bez grijeha skoro kao djevica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare