To je to što me zanima!

Božinović o policajcima koji su prebili migranta: Bacili su sjenu na častan policijski posao

Udaljeni su iz službe te im je određeno mjesec dana pritvora. Jednog se tereti za nanošenje tjelesnih ozljeda, a drugog za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela
Vidi originalni članak

Ti službenici su bacili sjenu na častan policijski posao, komentirao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović incident u kojem su dvojica policajaca prošlog četvrtka dobila kaznene prijave zbog premlaćivanja migranta, državljanina Afganistana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slovenska policija migrante lovi uz pomoć dronova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, prošlog četvrtak je u policijsku postaju Slunj doveden strani državljanin na kojem su službenici uočili da je ozlijeđen. U karlovačkoj policiji su nam rekli su da su iskazi o okolnostima ozljeđivanja bili oprečni i odmah su istražili o čemu se radi. Posumnjali su da ga je jedan od policajaca ozlijedu, a drugi ga nije spriječio ni prijavio. 

Udaljeni su iz službe te im je određeno mjesec dana pritvora. Jednog se tereti za nanošenje tjelesnih ozljeda, a drugog za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela. 

Ministar Božinović rekao je kako je policija dobro reagirala kad je procesuirala kazneno i prekršajno dvojicu svojih kolega.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • samo krkan 24.06.2020.

    Podrska hrvatskim policajcima ,tu se nemoze bez degeneka.

  • 21.06.2020.

    trebamo biti ravnopravni prema imigranitma! ako bilo koji HR građanin može dobiti batina od HR policije, zašto bi imigrant bio iznimka??

  • 20.06.2020.

    onaj brkica na motoru je uzo vise od sanadera

Komentiraj...
Vidi sve komentare