To je to što me zanima!

Božinović o uznemiravanju dvije policajke: Omalovažavanje ne dolazi u obzir, sankcija će biti

Želim jasno reći da ne dolazi u obzir da one trpe bilo kakvu vrstu omalovažavanja ili netrpeljivosti po bilo kakvoj osnovi i na tome ću inzistirati, komentirao je Božinović prijave za seksualno uznemiravanje
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je slučaj u jednoj policijskoj postaji na dubrovačkom području. Dvije policajke prijavile su načelnika unutarnjoj kontroli MUP-a zbog seksualnog uznemiravanja i diskriminacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Božinović o seksualnom uznemiravanju policajki 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stručne službe ministarstva su reagirale i poduzele sve što je u njihovoj nadležnosti i to tako mora biti. U sustavu policije poslove obavlja više od 20 posto policijskih službenica i taj je broj s tendencijom rasta. Policijskih službenica je bilo 29 i 32 posto u jednoj generaciji. Želim jasno reći da ne dolazi u obzir da one trpe bilo kakvu vrstu omalovažavanja ili netrpeljivosti po bilo kakvoj osnovi i na tome ću inzistirati - poručio je Božinović. 

POLICIJA SVE PRIJAVILA DORH-U Skandal kod Dubrovnika: Policajke su prijavile načelnika da ih je seksualno zlostavljao

Na pitanje koja bi bila primjerena sankcija, ministar je rekao da je to stvar procedure i nadležnih, ali da sankcija mora biti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • silvijo uroic 26.01.2021.

    majstore moras kak je tele vrbu ritale prije su se krave pasle tele prvo ide zglavu med noge a vrbu je ritale jer je bile nezadovoljno znaci moras biti prvo ko tele kad se mala navlazi onda si spreman za bika na sudu moras reci uzivala je u svakom trenutku aj nkj pokidas to iz strasti

  • 22.01.2021.

      **** Admin **** : Postovani, molimo vas ukoliko imate pricu, javite nam ju na mail: reporter@24sata.hr. Lp

  • Maddog 22.01.2021.

    a za kaj nisu suspendirani????

Komentiraj...
Vidi sve komentare