To je to što me zanima!

Božo Petrov ne odustaje, svoj MOST širi i na Istru i Zagreb

Neformalni vođa inicijative Božo Petrov pohvalio se da njihova lista svakog dana sve više jača kao platforma koja okuplja nezavisne lokalne čelnike, ali i pojedince
Vidi originalni članak

MOST nezavisnih lista Bože Petrova okuplja potencijalne partnere za parlamentarne izbore.

Nakon Dalmacije i Slavonije najavljuju da će se širiti i na ostale krajeve u Hrvatskoj. Za utorak je dogovoren sastanak u Zagrebu za suradnike iz središnje Hrvatske. Vrlo brzo na red dolaze Hrvatsko primorje i Istra. 

Neformalni vođa inicijative i gradonačelnik Metkovića Božo Petrov pohvalio se da njihova lista svakog dana sve više jača kao platforma koja okuplja nezavisne lokalne čelnike, ali i pojedince te stručnjake koji nisu dosad bili politički angažirani. Hoće li na budućim izborima partnere tražiti i u već postojećim strankama poput one bivšeg predsjednika Ive Josipovića odgovara:

- Ne možemo govoriti o partnerstvu ni s jednom strankom jer smo fokusirani na vlastitu izgradnju. No ne dolazi u obzir bilo kakva suradnja s dosadašnjim starim strankama i političarima koji su bili na raznim razinama zakonodavne i izvršne vlasti i nisu ništa bitno učinili za poboljšanje stanje u Hrvatskoj, a sad se nude kao novi i predstavnici tzv. trećeg ili novog puta - jasan je Petrov.

Pohvalio se da interes za pristupanje MOST-u jača.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Aehfis_01 13.05.2015.

    Prolazni trend kao i orah, zivi zid i ostale nerelevantne stranke. Predvidam maksimalno jedan mandat

  • Ela25_1 12.05.2015.

    Pobjeda HDZ-a, u to nema sumnje!

  • diba_1 12.05.2015.

    vrijeme je da vlast uzmu osobe kao Petrov, osobe željne uspjeha i promjena,osobe koje znaju što žele i što rade, za dobro sviju.,dosta je više bilo uhljeba i njihovih satelita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare