To je to što me zanima!

Brač: Priveli mladića koji je premlatio Zagrepčanina

Bračka policija uhitila je Ivana G.(23) iz Supetra zbog sumnje da je u petak u 3.30 sati premlatio D.L.(19) iz Zagreba s kojim se ranije posvađao
Vidi originalni članak

Bračka policija uhitila je Ivana G.(23) iz Supetra zbog sumnje da je  u petak u 3.30 sati premlatio D.L.(19) iz Zagreba. Porječkali su se na šanku supetarskog kafića Havana, te mu je Ivan  nanio niz teških ozljeda. D.L. je hospitaliziran u KBC Split zbog potresa mozga, frakture nosa i krvarenja desnog oka. Napadač je nakon saslušanja pušten uz kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mafija 15.08.2010.

    sun tzu*...kad sam u manjini, na \"nečijem teritoriju\" i nemam ničiju podršku, sigurno se neću ić preseravat i ulazit u rasprave...druga stvar kaj si ti chuck norris pa možeš protiv svih...:S

  • SunTzu 15.08.2010.

    mafija@...ako tako razmisljas to je tuzno, znaci da si covjek bez ponosa i samopostovanja ..pa samo sutis dog drugi se*u po tebi...prejadno!

  • SunTzu 15.08.2010.

    \"Napadač je nakon saslušanja pušten uz kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.\" ..... Hrv. realnost!! nista nema dok stvari u ruke ne uzmes...kad se opravis, stvari u svoje ruke da ga mati ne prepozna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare