To je to što me zanima!

Bračni par je doveo srnu na operaciju: Spasili su joj nogu

BAMBINA NA OPERACIJI Zagrepčani su lane staro pet mjeseci prvo spasili iz bunara u Hrvatskoj Kostajnici, a potom pet puta vozili na operaciju u Zagreb
Vidi originalni članak

Nisam mislila da će me ovo toliko pogoditi. Osjećam se kao da sam vlastito dijete predala liječnicima - rekla je Smilja Petković (51) iz Zagreba susprežući suze.

Za srnu staru pet mjeseci, koju je nazvala Bambina, Smilja se vezala još prije dva mjeseca kada ju je prvi put ugledala još kao lane. Usred noći upala je u bunar na imanju koje su ona i njezin suprug Ivo (55) kupili u Hrvatskoj Kostajnici

Uspjeli su je spasiti. Imala je ozlijeđenu nogu pa su je njegovali kod kuće. Od tada je životinja u šumu, koja okružuje imanje, odlazila samo noću, a vraćala im se svako jutro. Danju se družila s njihovim psima, konjem i patkama. Prije tjedan dana, nakon što je ujutro nije zatekao pred kućom, Ivo je Bambinu otišao potražiti u šumu. Nakon tri sata, našao ju je ranjenu kako leži na zemlji. 

Odnio ju je kući, a onda je sa suprugom krenuo prema Zagrebu da srni spase nogu koja je ovaj put teško stradala. U početku su ih odbijali jer je riječ o divljoj životinji, te mnogi nisu imali uvjete za operaciju. U Zagreb su uporno putovali pet dana za redom.

- Čim je čuo za ozlijeđenu srnu, Dražen Matić, ortoped s veterinarskog fakulteta, došao je s godišnjeg odmora i operirao Bambinu - rekao je Ivo. Trenutačno se oporavlja s parom na imanju.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Britvaa 30.08.2015.

    Svaka čast, jako lijepo.

  • rossi2011 29.08.2015.

    svaka čast

  • kornel 29.08.2015.

    Hvala Bogu da nisu lovci naišli,znamo kako oni veliko srce imaju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare