To je to što me zanima!

Bračni par prodaje bubrege da riješi spor s policijom

Danijel Hrnjić već mjesecima pokušava dokazati da otplaćuje kredite koji nisu njegovi. Umoran od borbe, prodaje sve što ima i želi se iseliti s obitelji
Vidi originalni članak

Istina je da prodajem bubreg kako bih izborio pravdu i dokazao korumpiranost ovog sustava, potvrdio je za Večernji list Danijel Hrnjić (32) iz Donjeg Vakufa bizarnu ponudu koja je osvanula na internetskom oglasniku Market.ba. Na ovaj se očajni korak Hrnjić odlučio nakon što je godinu i pol dana vraćao dva kredita iz mikrokreditnih organizacija Sun Rise i Lider, a koje je netko podigao na njegovo ime nakon što je izgubio osobnu iskaznicu. Tom 60-postotnom invalidu i ocu dvoje malodobne djece cilj je s dobivenim novcem u tajnosti napustiti BiH. Njegova 'borba s vjetrenjačama' traje već mjesecima, a ni nakon stotina zahtjeva policiji u Vakufu, Bugojnu i Sarajevu krivca nisu našli, priča nesretni Hrnjić.
- Odlučio sam ići do kraja i istjerati pravdu - kazao je. Bubreg prodaje za 60.000 konvertibilnih maraka, a za gotovinu bi cijenu snizio i za nekoliko tisuća. Bubreg je spremna prodati i njegova supruga, a osim organa Hrnjići prodaju i kuću, automobil i staro oružje. Hrnjića je već zvalo nekoliko ljudi koji su se raspitivali za cijenu bubrega. Na Google je postavio i VIDEO u kojem objašnjava svoje motive te prilaže dokumentaciju s policije i suda koju je tijekom zadnjih nekoliko mjesci prikupio.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • luna2 27.02.2009.

    meni to malo čudno,on izgubil osobnu i taj netko podigel 2 kredita na njegovo ime????!!!

  • Inuki 27.02.2009.

    Strava !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • sisi 27.02.2009.

    žalosno :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare