To je to što me zanima!

Brammertz zbog topničkih dnevnika traži blokadu RH

Glavni tužitelj Haaškog suda Serge Brammertz nije zadovoljan istragama i postupcima koje je Hrvatska poduzela u vezi s topničkim dnevnicima
Vidi originalni članak

Glavni tužitelj Haškog suda Serge Brammertz nije zadovoljan istragama i postupcima koje je Hrvatska poduzela u vezi s “artiljerijskom dokumentacijom“. Poslao je pismeni izvještaj Vijeću sigurnosti UN-a kojem će se obratiti i usmeno 3. prosinca, piše Jutarnji. U njemu piše kako Ured glavnog tužitelja smatra da su rezultati poduzetih mjera radne skupine “ograničeni“ te da “ni jedan od traženih dokumenata nije pronađen“. Tužiteljstvo Haškog suda očekuje da hrvatske vlasti pronađu i predaju topničke dnevnike do kraja suđenja Gotovini.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_34983 17.11.2009.

    ovaj odustati neće. pa treba nečim braniti loše napisane optužnice.a oće li ga već netko ..ebat.

  • 17.11.2009.

    Sve je jasnije da su naši generali optuženi, pa tek onda se traže dokazi kako bi se te optužnice opravdale. Toga nema ni u jednom pravosuđu na svijetu osim u diktaturama. No, najveća krivnja leži na našim vladajućima koji i dalje ne shvaćaju da nema kraja. Koliko puta smo čuli: \'\'..još samo ovo učinite, pa nema više prepreka..\'\', no uvijek nešto novo. Na kraju će tražiti nešto što zaista nije moguće ispuniti i onda pa-pa EU...A to je, zapravo, cilj.

  • nonana 17.11.2009.

    Treba njega ispalit iz topa pa sastaviti topnički dnevnik i dati mu na uvid pa onda neka komentira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare