To je to što me zanima!

Daruvarac se brani sa slobode: Javlja se policiji tri puta tjedno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Darko Kovačević 'Daruvarac' (31) u srijedu stiže na Općinski sud u Zadar gdje će mu se nastaviti suđenje za brutalni napad na djevojku u zadarskom kafiću...
Vidi originalni članak

Darko Kovačević 'Daruvarac' (31) prije skoro mjesec dana pušten je da se brani sa slobode, a u srijedu mu se na Općinskom sudu u Zadru nastavlja suđenje za brutalno premlaćivanje 18-godišnje djevojke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dalje traju izvidi nad svjedocima napada u kafiću

Iz zadarske policije za 057info rekli su kako se Kovačević redovito, tri puta tjedno, javlja policiji dok čeka nastavak suđenja. Istovremeno, i dalje u Općinskom državnom odvjetništvu traju izvidi nad svjedocima napada na djevojku u kafiću.

BILI U KAFIĆU, NISU REAGIRALI Policija istražuje ljude koji nisu pomogli Daruvarčevoj žrtvi

-  S obzirom da su izvidi sukladno odredbama Zakona o kaznenom postupku tajni, nismo u mogućnosti govoriti o detaljima izvida - rekao je kratko glavni općinski državni odvjetnik Ivica Škara. 

Tukao ju šakama i rukama: Njenom glavom razbio umivaonik

Kovačević je, podsjetimo, 13. lipnja brutalno premlatio djevojku (18) u kafiću u četvrti Melada. Tukao ju je šakama i nogama, najviše po glavi i licu, te ju je gazio po cijelom tijelu. Udarao je njezinom glavom u umivaonik tako da se umivaonik razbio. Policija ga je uhitila tek idući dan, 12 sati nakon brutalnog napada i nakon angažmana majke nesretne djevojke.

SPAŠAVAJU KLIJENTE Otežu suđenja: Odvjetnici već godinama koriste loše zakone

Nakon promjene suca, glavna rasprava kreće iz početka, a to znači da više nije na snazi ni rješenje o izuzeću javnosti te će u srijedu u sudnici biti i predstavnici medija. Odluka o izuzeću javnosti bit će na sutkinji Mitri Meštrović. Kovačevića će od srijede zastupati odvjetnik Boris Radman.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • tajnamoja 09.01.2019.

    Ubojica!

  • Zorba 09.01.2019.

    Koje li lakrdije od drzave. A joj...

  • Verbatim 09.01.2019.

    A što je ona napravila da ju je izudarao to me zanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare