To je to što me zanima!

Branila je muža: Žena uzela sjekiru i vitlala prema policajcu

Vozač iz okolice Đurđevca je odbio surađivati i stati tako da su ga pratili sve do Stiske. Tamo je izašao iz automobila i nastavio ih ignorirati te je htio otići u svoju kuću...
Vidi originalni članak

U đurđevačkom naselju Stiska jedan policajac je umalo dobio sjekirom "po glavi". Sve je počelo kada je policija vršila redovni nadzor prometa. Tada su uočili automobil za koji su posumnjali da je njegov vozač pijan. 

Vozač je odbio surađivati i stati tako da su ga pratili sve do Stiske. Tamo je izašao iz automobila i nastavio ih ignorirati te je htio otići u svoju kuću. Oni su ga savladali i privezali lisicama, po uobičajenom postupku, no za to vrijeme se oko njih okupilo znatiželjno stanovništvo naselja, piše ePodravina.

Najhrabrija je bila supruga uhićenog, 45-godišnjakinja, koja je dograbila sjekiru. Kada su već policajci krenuli prema automobilu, ona se približila jednome od njih i zamahnula sjekirom, no on se uspio izmaknuti i oduzeti joj oružje.

Ona je također uhićena, a na kraju nije bilo nikakvih ozljeda. Protiv nje će biti pokrenuta kaznena prijava, a njen suprug kojega je branila suočit će se s prekršajnim postupkom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • digić 16.03.2018.

    To je baba a ne kavu ja imam kad me išče murija moram se skriti pod krevet a ona ima pod krevetom rajnglu za čvarke pa me žulja ta je... rajngla kaj sam vrag.

  • webasto 16.03.2018.

    zbog čega autor ne piše da se radi o romskoj nacionalnoj manjini. ne piše ni u ePodravina, ali tu je svima poznato "naselje Stiska" i ko tu živi. najlakše je prepisati članak, treba malo istražiti i ostatku Hrvatske dočarati blagodati koje uživaju stanovnici Đurđevca i okolnih mjesta zahvaljujući stanovnicima cvjetnog naselja Stiska.

  • MAMUNAMEGALO 16.03.2018.

    Pravoslavci mislite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare