To je to što me zanima!

Branimir Glavaš: Časni sude, ne osjećam se krivim

Sudsko vijeće odbilo je zahtjev Glavaševog odvjetničkog tima o izuzeću suca Horvatovića. Suđenje je nastavljeno izjašnjavanjem o krivnji
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš, Ivica Krnjak, Gordana Getoš-Magdić, Mirko Sivić, Dino Kontić, Tihomir Valentić i Zdravko Dragić odbacili su na Županijskom sudu u Zagrebu optužbe za zlostavljanja i ubojstva srpskih civila u Osijeku 1991. U slučaju “garaža” Glavaša terete da je propustio spriječiti zlostavljanje, otmice i ubojstva civilnog stanovništva.
- Nakon ubojstva Čedomira Vučkovića, Glavaš je rekao 'sada likvidirajte i drugog’ misleći na Đorđa Petkovića - tvrdi tužiteljstvo.
U slučaju “selotejp” Glavaš je optužen da je pripadnicima “uskočke bojne” zapovijedio likvidaciju 10 civila srpske nacionalnosti na obali Drave. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gardy 15.10.2007.

    znam ja dobro tko je bio četnik u Osijeku.kos peta kolona.ni jedan srbin nije ubijen u gradu ako nije zaslužipo..snajperist u civilu nije civil.

  • diki 15.10.2007.

    Gardy, jedno je ubiti četnika a jedno nemoćnog čovjeka izvuči iz kreveta i Bum. To se zove hrabrost. TZrebao je ići u rovove a ne u garaže----

  • ledeni1 15.10.2007.

    što se tiče rata ne krivim ga.treba mu se sudit za pljačku poslje rata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare