To je to što me zanima!

Glavaš je odbio liječenje pa ga iz bolnice vratili u Remetinec

Još prošlog četvrtka, kada ga je policija iz njegovog stana u Osijeku odvodila u istražni zatvor u Remetinec, Branimir Glavaš je na Facebooku najavio štrajk glađu
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš je zbog lošeg stanja prebačen u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj ulici u Zagreb.

Kako doznaje N1, Glavaš je nekoliko sati nakon što je prebačen u zatvorsku bolnicu ponovno vraćen u Remetinec jer je odbio liječenje.

Još prošlog četvrtka, kada ga je policija iz njegovog stana u Osijeku odvodila u istražni zatvor u Remetinec, Branimir Glavaš je putem Facebooka najavio štrajk glađu. 

- Daljnju pravnu bitku će nastaviti voditi moji odvjetnici, a meni nažalost preostaje jedini način borbe i prosvjeda protiv desetgodišnjih kontinuiranih kršenja građanskih i ljudskih prava zajamčenih Ustavom RH i međunarodnim konvencijama - štrajk glađu, s kojim započinjem ovoga trenutka, odnosno mojim šestim uhićenjem - napisao je tada. 

Glavaš je nepravomoćno osuđen za ratni zločin protiv civilnog stanovništva u Osijeku 1991. 

Idi na 24sata

Komentari 380

  • maxabc 11.03.2015.

    Ja mu uopce ne bi dao jesti. Nek se osusi i neka pati kao sto su i drugi patili i izginuli njegovom zaslugom Kvit !!

  • user_130878 10.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • krumy 10.03.2015.

    To je.njegovo pravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare