To je to što me zanima!

Branitelj i njegova obitelj s klupe otišli u prihvatilište

ZAGREB: Branitelju I. P. (51) i njegovoj obitelji gradonačelnik Bandić ponudio je smještaj. Ako pronađu stan, Grad će im plaćati podstanarstvo
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je posjetio branitelja I. P. (51), koji s nevjenčanom suprugom i sinom tri mjeseca živi na klupama u parku u Radničkoj cesti. Ponudio im je privremeni smještaj u hotelu u Remetincu ili gradskom objektu u Kosnici kraj Velike Gorice, gdje se kuha hrana za pučku kuhinju. Ako nađu stan, Grad će im plaćati podstanarstvo ili režije. Prikupe li potrebnu dokumentaciju, gradski stan mogli bi dobiti preko reda. Obitelj je satima odbijala pomoć, a Centar za socijalnu skrb obećao im je dati 2000 kuna dok sin ne pronađe posao. I.P. tim novcem želi unajmiti stan, a do tada je pristao živjeti u Kosnici. Socijalni radnici su im dogovorili besplatan liječnički pregled i osigurali zdravstveno osiguranje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • svi_smo_doma 03.10.2008.

    Kao što se vidjelo iz priloženog, država će ipak pomoći. Po Zagrebu ima dosta ovakvih, koji žive po parkovima. Pa zar bi Bandić ili Kosorica trebali obilaziti okolo i ispitivati ljude je\'l im treba pomoć? Mene zanima zašto ni jedno ni drugo nemaju nikakve penzije? Ona valjda zato jer nije nikada radila, a za njega mi je sumnjivo; branitelj, a bez penzije? A izgleda i da nije evidentiran nigdje, sumnjivo je to. Dalje, ne kaže nigdje čiji je sin, vjerojatno njezin, a ne i njegov. 21 godina, bez problema može živjeti samostalno ako nije retardiran, a bit će da nije kad se ne slikava s roditeljima. Trebao bi Bandić njega zaposliti, pa bi se većina problema riješila. Jer, što će im stan i jednokratna pomoć ako nema konstantnog priljeva sredstava. I ne zaboravite; ne daje Bandić novce iz svog džepa, zaposleni Hrvati izdvajaju za socijalu i sredstva kojima se političari razbacuju i hvale.

  • ilmare 02.10.2008.

    A gdje Suzana ? Trebala je ona ovo riješiti.Valjda se ugušila u suzama ,pa nije mogla doći

  • gamiseta 02.10.2008.

    sramota drzave

Komentiraj...
Vidi sve komentare