To je to što me zanima!

Branitelj je prijetio da će raznijeti sebe, sina i majku

Sl. Brod: Antuna Vlašića, koji se liječi od PTSP-a, razljutilo je što nitko od nadležnih ne želi riješiti njegove probleme, kao ni pomoći bolesnom sinu
Vidi originalni članak

Antun Vlašić Šeki, branitelj koji se liječi od PTSP-a iz Podvinja pokraj Slavonskog Broda, prijetio je u ponedjeljak od 18 sati da će obiteljsku kuću, koju je zajedno s dvorištem minirao, dići u zrak. S njim su u kući bili majka i sin (16). Razljutilo ga je sudsko rješenje o zastari njegove tužbe protiv bivše supruge. Vlašić je nju i njena novog partnera tužio za zlostavljenje 16-godišnjeg sina. Vlašićevu obiteljsku kuću osigurali su policajci i liječnici te suborci i prijatelji. Oko 20.30 sati pristao je izaći iz kuće. Istaknuo je kako mu nitko od nadležnih ne želi pomoći i da mu je sin bolestan. Nešto prije 22 sata odustao je od aktiviranja eksploziva te su ga odvezli u Opću bolnicu Josip Benčević.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • petruss 30.09.2008.

    Luđak je što je branio državu i razbolio se! Kako nekužiš da je bolestan!!???!! Da je normalan nebi to radio i zato kad na mahove dođe sebi traži pomoć a mi imamo smješnu državu i još smješniju vladu koja nebriga za narod već smo za svoj đep! Baš smo jadan narod kad glasamo za takvu bandu!

  • svi_smo_doma 30.09.2008.

    Ovaj je totalni luđak; prijeti da će ubiti svoje do kojih mu je stalo - što su mu oni krivi? Trebala bi policija ispitati otkuda mu eksploziv i kako ga je znao postaviti. Ovaj možda i jest bolestan, ali osobe koje su mu pomogle nisu, pa nek\' odgovaraju!

  • vizijaslobode1941 30.09.2008.

    poslušajte DUH RATNIKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare