To je to što me zanima!

Branitelji: Ako je Crnoja kriv, tražit ćemo njegovu ostavku

Konferenciju su sazvali nakon medijskih napisa da je Tomislav Karamarko kazao kako će branitelji pokrenuti rat ako smijene Crnoju. Protiv su bilo kakvih sukoba
Vidi originalni članak

Branitelji koji prosvjeduju u Savskoj 66 sazvali su u četvrtak konferenciju za novinare i iznjeli svoj stav o novom ministru Miji Crnoji. Kažu da će tražiti njegovu ostavku ako se dokaže da je kriv. 

Konferenciju su sazvali nakon medijskih napisa da je Tomislav Karamarko kazao kako će branitelji pokrenuti rat ako smijene Crnoju. Branitelji takve optužbe odlučno odbacuju i kažu da nisu za nikakav rat ni sukobe. 

- Mi smo ratovali od 91. do 95. za demokraciju - rekao je Josip Klemm. 

Klemm i Glogoški istaknuli su kako su protiv javnog linča, ali ako institucije utvrde da se ministar branitelja Crnoja ogriješio o zakon uvjereni su da će podnijeti ostavku, a ako je ne podnese branitelji iz Savske će tražiti da ode. 

Kako prosvjeduju već 466 dana kažu da je to miran prosvjed i to su pokazali. Odlučno su odbacili da su neofašisti. 

Klemm je kazao da su bili na prosvjedu za Z1 televiziju, ali branitelji nisu nikog vrijeđali. Možda je bilo provokatora, ali takvi poklici ne mogu bacati sjenu na branitelje. 

Branitelji se jasno ograđuju od politke koja aludira na II. svjetski rat. 

Crnoji, kažu, neće suditi jer nisu suci već mu nadležne institucije trebaju dokazati krivnju.

Idi na 24sata

Komentari 425

  • avim 29.01.2016.

    Tko si ti Klemm 8 ta kompanija da će te VI tražiti smjenu,bolje bi ti bilo da svojim radnicima plaćaš njihov rad i Državi porez a taj pored tebe neka ode kući ženi i djeci i neka s njima uživa u svom zivotu

  • 29.01.2016.

    Nije Crnoja kriv, nego je Krivoja crn!

  • Anto Antolović 28.01.2016.

    hrvatice hrvati pomocni radnik u građevini 12 kuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare