To je to što me zanima!

Branitelji se okupljaju na Trgu, kažu da to nije politički skup

Organizatori skupa kažu da se ne radi o prosvjednom niti političkom skupu i da neće biti političkih poruka i govora. Prije skupa na trgu biti će na misi u Katedrali
Vidi originalni članak

Branitelji i invalidi Domovinskog rata koji više od šest mjeseci prosvjeduju u šatoru na Savskoj cesti u subotu će se u 19 sati okupiti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu na skupu "Zajedno do pobjede". 

Đuro Glogoški, jedan od vođa prosvjeda u Savskoj, na skup je uz domoljube i branitelje pozvao i nezaposlene, blokirane i zadužene te kaže da se ne radi o političkom ni prosvjednom skupu već će na njemu poslati jasnu poruku branitelja. Uz Marka Perkovića Thompsona na Trgu će pjevati i brojni drugi glazbenici. 

Prije skupa branitelji će u 18 sati biti na misi za domovinu u Zagrebačkoj katedrali, ispred koje će se okupljati od 17 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 250

  • miskec56 03.05.2015.

    GLOGI, daj bogati objasni mi šta ti to znači 100% za hrvatsku, a što n.p.r. 50%.

  • Razum999 03.05.2015.

    Nije politički skup ,to je skup kiča i srama da i 20 god poslije rata slušamo parole kao u kameno doba po njima kalendar se trebao zaustaviti 1995 i ni koraka naprijed ,ništa novoga ,ne mijenjaj jer sam ja zapišao.......

  • tmendas 03.05.2015.

    Daj ne srač tu mač! Eto, iako se i prije tog skupa znalo da će biti politički, iako su oni tvrdili da neće, i opet se vidi da lažu. Ako nešto nije politički - E onda se politika ne spominje, a ne oni, red pjesme - red političkih govora !

Komentiraj...
Vidi sve komentare