To je to što me zanima!

Braniteljica je bolesna: Čučiću su odgodili suđenje za travanj

Čučića se tereti za nesavjesno poslovanje i zloporabu položaja i ovlasti koje je, prema optužnici, počinio tijekom 2002 i 2003. godine kao čelnik Europskog doma
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Županijskom sudu trebalo je započeti suđenje Ljubomiru Čučiću, bivšem hrvatskom diplomatu, kojeg se tereti za nesavjesno poslovanje i zloporabu položaja i ovlasti "teške" nekoliko stotina tisuća kuna koje je, prema optužnici, počinio tijekom 2002 i 2003. godine kao čelnik Europskog doma u Zagrebu. 

Suđenje je odgođeno za travanj, jer se Čučićeva braniteljica Nataša Čučić iznenada razboljela, a on je rekao kako bez braniteljice ne može pratiti raspravu.


Idi na 24sata

Komentari 11

  • hadzostrogi 28.02.2013.

    Dobro su se sjetili, poslije 10 godina, klasika.

  • Goran NinaBugarinovic 28.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • japanokinez 28.02.2013.

    Lik je nasilni psihopat koji udara, tuče, baca niz stepenice. Zatvorska kazna bez suđenja pa nek se onda žali kome hoće i siguran sam da mu se žena onda nebi iznenada razboljevala i odugovlačila kad bi se odmarao u buksi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare