To je to što me zanima!

Braniteljima novčana pomoć od 200 kuna i za Uskrs i za Božić

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći za Uskrs može se podnijeti najkasnije do 19. travnja, a isplata novčane pomoći će se izvršiti najkasnije do kraja svibnja
Vidi originalni članak

Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata koji su korisnici novčane naknade za nezaposlene hrvatske branitelje ili zajamčene minimalne naknade, isplatit će se za Uskrs novčana pomoć u iznosu od 200 kuna.

Također 200 kuna pomoći bit će im isplaćeno i za Božić ove godine, a tu odluku na inicijativu branitelja Grada Zagreba i Gradskog ureda za branitelje, prihvatili su u utorak na sjednici zastupnici zagrebačke Gradske skupštine.

POSLALI MU PISMO Zagrebački branitelji zgroženi što je Bandić primio Palmu

Novčanu pomoć u povodu blagdana Uskrsa i Božića mogu ostvariti hrvatski branitelji iz Domovinskog rata koji u vrijeme podnošenja zahtjeva imaju prebivalište u Zagrebu i koji su korisnici novčane naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata ili zajamčene minimalne naknade.

JOZO MILIČEVIĆ Podržao Bandića pa je dobio funkciju u Domovinskom zboru

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći podnosi se Gradskom uredu za branitelje najkasnije 45 dana prije Uskrsa odnosno Božića, uz dokaze potrebne za ostvarivanje prava.

LOGORAŠI: TO JE SRAMOTNO! 'Bandić je stavio sol na ranu svima koji su stradali u ratu...'

Zahtjev za ostvarivanje novčane pomoći za Uskrs može se podnijeti najkasnije do 19. travnja, a isplata novčane pomoći će se izvršiti najkasnije do kraja svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ravno1 27.02.2019.

    Kada će Rijeka dobiti "svog Bandića" koji će dati pomoć dijelu branitelja kojima je ta pomoć potrebna? Umjesto da troši novac u razne "galebe" i vodi grad u bankrot? Koji je svakim danom sve vidljiviji?

  • Crveni jastreb 26.02.2019.

    Znaći Hrvatsku su branili samo branitelji iz Zagreba i oni imaju prava na pomoč ostali štop.

  • ichbin2 26.02.2019.

    očiti primjer kupovanja glasova

Komentiraj...
Vidi sve komentare